Yhteistyökumppaniksi?


Tilaa meidät esiintymään tai tule tukemaan harrastustamme! Edustusjoukkueemme tekevät ympäri vuoden erilaisia näytösesiintymisiä, joilla rahoittavat toimintaansa ja lisäksi etsimme yhteistyökumppaneita Oulun alueelta tukemaan harrastustamme. Kiinnostuitko? Lue alta lisää ja ota yhteyttä!

Lajinäytökset, esiintymiset

Kaikki Northern Lightsin kilparyhmät tekevät esiintymisiä rahoittaakseen kilpailutoimintaansa. Kuluneina vuosina joukkueet ovat esiintyneet tilausohjelmilla televisiomainoksessa, musiikkivideolla, Musiikkivideofestivaalien päätösgaalassa, American Car Showssa sekä erilaisissä yksityisissä firmatilaisuuksissa. Lisäksi joukkueemme tekevät pelikannustuksia tilauksesta muihin urheilulajeihin (lento-, kori- ja jalkapallo ym.).

Esityksen voi tilata juuri tilaisuuttanne ja tiloja vastaavaksi. Ryhmämme tekevät mm. ilma-akrobatia ohjelmia huimine nostoineen, perinteisiä cheer-esityksiä tansseineen, pyramideineen ja huutoineen sekä "tanssin vuosikymmenet" -tyylisiä näytöksiä, joissa pääosassa ovat upeat esiintymisasut ja musiikki eri aikakausilta.


Yhteistyökumppanuudet

Tule tukijaksi joukkueille tai koko jaostolle! Edustusjoukkueemme tekevät yhden kauden kerrallaan kestäviä yhteistyösopimuksia ja cheerleading-jaosto etsii yhteistyökumppaneita tukemaan oululaista harrastetoimintaa, tule kumppaniksi!

Yhteistyökumppanuudet räätälöidään kumppanikohtaisesti: Tukea vastaan tarjoamme logonäkyvyyttä yrityksellenne eri muodoissa (web, media, asusteet, halli- tai käsiohjelmamainos) sekä asiakastilaisuuksien hoitoa tai esiintymisiä. Kysy lisää!
 

Timantit mainoskuvauksissa, Intersport Joutsensilta mainokset 2015-16.