Joukkueenjako-harjoitukset

Milloin joukkueenjako-harjoitukset pidetään?

Joukkueenjako-harjoitukset pidetään Taskilan hallilla maanantaista keskiviikkoon 17.-19.12.2018.

Katso alapuolelta tarkemmat aikataulut ja lue huolellisesti tämän sivun ohjeet.

 

CHEER-JOUKKUEET

 

MINIT

- SAFIIRIIT: Maanantaina 17.12. klo 16.30–18.00, ilmoittautuminen paikanpäällä alkaa klo 16.00, ole ajoissa paikalla.

- RUBIINIT, JADET, SPINELLIT, ATSURIITIT: Maanantaina 17.12. klo 18.15–20.15, ilmoittautuminen paikanpäällä alkaa klo 17.45, ole ajoissa paikalla.        

                                

JUNIORIT

- HELMET: Tiistaina 18.12. klo 16.30-18.30, ilmoittautuminen paikanpäällä alkaa klo 16.00, ole ajoissa paikalla.

- KRISTALLIT, AMETISTIT, BERYLLIT: Tiistaina 18.12. klo 18.45-20.45, ilmoittautuminen paikanpäällä alkaa klo 18.15, ole ajoissa paikalla.

 

AIKUISET

- TIMANTIT: Keskiviikkona 19.12. klo 16.30-18.30, ilmoittautuminen paikanpäällä alkaa klo 16.00, ole ajoissa paikalla.

- TOPAASIT: Keskiviikkona 19.12. klo 18.45-20.45, ilmoittautuminen paikanpäällä alkaa klo 18.15, ole ajoissa paikalla.

 

Aikuisten aloittelija-joukkueeseen GRANIITTEIHIN hakevien ei tarvitse osallistua joukkuejakopäivään, ryhmään voi hakea mukaan suoraan sähköpostitse osoitteessa nl.graniitit@gmail.com .

Aikuisten entisten SM-tason harrastajien joukkueeseen TITANIITTEIHIN hakevien ei tarvitse osallistua joukkuejakopäivään. Joukkueeseen voivat hakea vuonna 1999 tai aikaisemmin syntyneet entiset sm-tason urheilijat. Joukkueeseen hakeminen tapahtuu suoraan sähköpostitse osoitteeseen nl.titaniitit@gmail.com. Sähköpostissa tulee olla seuraavat tiedot: Nimi, syntymävuosi, joukkue ja vuosi jolloin olet harrastanut viimeisimmäksi. 

Tällä hetkellä Cheerstartti juniorit, Cheerstartti minit ja Smaragdit -joukkueissa harrastavat jaetaan suoraan iän mukaan junioreiden E-tason joukkueeseen Korundeihin ja kahteen minien E-tason  joukkueeseen iän mukaan joko Atsuriitteihin,Akaatteihin tai D-tason joukkueeseen Spinelleihin. Joukkueen valmentajat ilmoittavat harrastajille suoraan, missä joukkueessa he ensi vuonna jatkavat eikä näiden harrastajien näin ollen tarvitse tulla joukkueenjako-harjoituksiin lainkaan..

 

TANSSIJOUKKUEET

 

MINIT                 

 - SERAFIINIT JA ZIRKONIT: Tiistaina 18.12. klo 16.30-18.00, ilmoittautuminen paikanpäällä alkaa klo 16.00, ole ajoissa paikalla.

 

JUNIORIT

- JUNIORITANSSI 1 JA JUNIORITANSSI 2 (SITRIINIT): Maanantaina  17.12. klo 16.30-18.30, ilmoittautuminen paikanpäällä alkaa klo 16.00, ole ajoissa paikalla.

 

AIKUISET

- NAISTEN TANSSI 1 JA NAISTEN TANSSI 2 (SELESTIINIT): Maanantaina 17.12. klo 18.30-20.00, ilmoittautuminen paikanpäällä alkaa klo 18.00, ole ajoissa paikalla.

Kaikki tanssijoukkueiden joukkueenjako-harjoitukset järjestetään Cheer2-salissa. Ilmoittautuminen harjoitusten alussa ja sisääntulo joukkuejakoon suoraan Cheer2 -salin sisäänkäynnistä!

Pienten lasten tanssijoukkue Kuukivet eivät osallistu joukkuejakopäivään. Valmentajat ilmoittavat erikseen niille kodeille, jos harrastaja siirtyy iän puolesta ensi vuonna seuraavan ikätason tanssijoukkueeseen.

 

Mikä on joukkueenjako-harjoitus?

Joukkueenjako-harjoitukset järjestetään kerran vuodessa, cheer- ja tanssijoukkueille joulukuussa. Niissä on tarkoitus löytää jokaiselle harrastajalle tulevaa vuotta varten omia taitoja ja tavoitteita vastaava harrasteryhmä. Harjoituksia voi verrata yhteistreeneihin, joissa tutustutaan toisiin saman ikäluokan harrastajiin ja treenaillaan yhdessä lajitekniikoita. Yleisimmin näissä treeneissä katsotaan valmentajien ilmoittamia asioita, kuten cheer-puolella akrobatiaa, hyppyjä ja stuntteja. Tanssipuolella taas tanssitekniikkaa, kuten piruetteja, tanssi- ja cheerhyppyjä, venyvyysliikkeitä ja tanssia.

Harjoitusten jälkeen ikäluokan valmentajat sijoittavat harrastajat tulevaksi vuodeksi sellaiseen joukkueeseen, jonne taitojen ja tavoitteidensa puolesta harrastaja parhaiten arvion mukaan sopii. Harjoitusten jälkeen voit myös kysyä palautetta, mikäli et päässyt ensisijaisesti toivomaasi ryhmään.

Miten valitsen, mihin joukkueeseen haen?

Ennen joukkueenjako-harjoituksia kannattaa miettiä, kuinka paljon olet valmis panostamaan lajiin, sillä edustus- ja kilpajoukkueessa treenaaminen vie paljon aikaa sekä vaatii työtä ja panostusta myös omalla ajalla. Ajankäyttö saattaa vaikuttaa edustus- ja kilpajoukkueessa harrastavan perheeseenkin, sillä joukkueissa on läsnäolopakko ja lomajaksot ovat tarkoin määriteltyjä. Kilpajoukkueen toimintaan C-tasolta ylöspäin myös sitoudutaan aina yhdeksi vuodeksi kerrallaan, joten omaa harjoittelua ja sitoutumisen tasoa täytyy pystyä ajattelemaan hieman pidemmälle tulevaisuuteen. Mikäli sinulla ei ole motivaatiota kilpajoukkueen vaatimaan harjoittelutahtiin, älä pyri niihin, vaan hae seuran muihin joukkueisiin: Kaikille löytyy varmasti sopiva ryhmä missä on mukava jatkaa urheilemista.

Onko mahdollista, että urheilija ei halutessaan pääse hakemaansa joukkueeseen tai takaisin vanhaan joukkueeseensa?

On mahdollista. Tavoitteemme on, että jokainen harrastaja voi harrastaa itselleen sopivan tasoisessa joukkueessa, jonne hän sopii parhaiten taitojen ja tavoitteidensa puolesta. Ilmoittautuessa on tärkeää rastittaa useampi joukkue, jotta ei jää ilman joukkuepaikkaa ensi vuodelle.

Miten joukkueenjako-harjoituksiin ilmoittaudutaan?

Joukkueenjako-harjoituksiin ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumislomakkeen kautta. Muista valita oikean ikätason ilmoittautumislomake: Minit, juniorit, aikuiset tai tanssi. Joukkueenjako-harjoituksiin ei voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään sunnuntaihin 9.12.2018 mennessä täyttämällä kunkin ikäluokan omalta inso-sivulta löytyvä ilmoittautumislomake:

Mitä jos en pääse paikalle joukkueenjako-harjoituksiin?

Mikäli et pääse paikalle joukkueenjako-harjoituksiin (esim. sairastut) siitä tulee ilmoittaa nykyisille valmentajille ja valmennuskoordinaattorille niina.keskinarkaus@northernlights.fi mahdollisimman pian. Jos olet esim. matkoilla joukkueenjaon aikana, muistathan ilmoittautua myös siinä tapauksessa joukkueenjako-harjoituksiin ja ilmoittaa siitä valmentajille ja valmennuskoordinaattorille.