Aloita cheerleading!

NORTHERN LIGHTS KUTSUU HARRASTAMAAN JA LIIKKUMAAN!

Tervetuloa uudet harrastajat, kohta on aika aloittaa uusi harrastus joukkueissamme! Joka kaudelle käynnistämme uusia Starttikursseja aloittelijoille niin lasten kuin junioreidenkin ikäluokissa, lisäksi pienten lasten ryhmissä ja muissa uusia ottavien ryhmissä otetaan uusia aloittelijoita vapautuville paikoille.

Voit aloittaa mahtavan harrastuksen cheerleadingin tai cheertanssin joukkueissamme: Aloittamaan pääsee 3-vuotiaana ja yläikärajaa ei ole, kaikille löytyy sopiva ryhmä aloittaa harrastus! Tule kokeilemaan liikuntaa maailman parhaiden lajien parissa!

Kevätkauden uusien harrastajien ilmoittautuminen käynnistyy maanantaina 4.12.2023 klo 12.00, jolloin ilmoittautumisohjeet julkaistaan näillä nettisivuilla! Ilmoittautumisaikaa on joulu- ja tammikuun ajan. Muista varata ajoissa paikkasi kevään aloittelijaryhmissä, sillä ryhmät täyttyvät usein nopeasti! Uudet aloittelijat aloittavat harrastuksen helmikuussa, maanantaista 5.2.2024 alkaen. Tervetuloa mukaan!


 

UUSIEN ALOITTAJIEN ILMOITTAUTUMISOHJEET

  • Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa maanantaina 4.12. klo 12.00. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu seuran MyClub-järjestelmän kautta.
  • Uusien harrastajien harjoitukset alkavat maanantaista 5.2.2024 alkaen. Kevätkauden kesto 5.2.-2.6.2024 tai 8.1.-9.6.2024 ryhmästä riippuen, pois lukien hiihtolomaviikko ja muut mahdolliset arkipyhät.
  • Kaikki harjoitukset järjestetään seuran omalla harjoitushallilla Taskilassa, osoite Suolamännyntie 11.

 

OHJEET MYCLUB-ILMOITTAUTUMISEEN

Siirry sivulle northernlights.myclub.fi/flow/events/public ja etsi oikea ryhmä, johon haluat ilmoittautua. Alle 18-vuotiaan aloittelijan ilmoittautuminen on tehtävä huoltajan/vanhemman kanssa yhdessä ja sähköposti-tiedoksi on merkittävä huoltajan sähköposti. Emme hyväksy ilman huoltajaa tehtyjä ilmoittautumisia.

  1. Paina ilmoittaudu-painiketta, jonka jälkeen järjestelmä pyytää luomaan oman tunnuksen MyClub- järjestelmään. Järjestelmä ohjaa vaihe vaiheelta eteenpäin:
  2. Ensin ilmoitetaan huoltajan sähköpostiosoite, jonka jälkeen tapahtuu MyClub-ID:n luominen eli määrittelet itsellesi salasanan, jolla pääset jatkossakin seuran MyClubiin.
  3. Tämän jälkeen ilmoitetaan harrastajan tiedot, yhteystiedot ja huoltajan tiedot. Tärkeää: Yhteystieto-kohtaan sähköpostiksi merkitään huoltajan sähköpostiosoite.
  4. Ilmoittautumisen loppuvaiheessa rasti seuran nimi eli Northern Lights Cheerleading. Uudet harrastajat ilmoittautuvat tapahtumien (events) kautta, muulla tavoin aloituspaikkaa ei saa.
  5. Lopuksi vahvistat ilmoittautumisen. Muista myös tutustua jäsen- ja kausimaksun maksuehtoihin. Harrastus laskutetaan MyClubin kautta kokeiluajan (2vko) jälkeen. Kausimaksujen maksuehdot löytyvät tästä linkistä >>
  6. Muista tallentaa salasanasi myöhempää käyttöä varten. Mikäli kirjautumisessa myöhemmin on ongelmia, seurakoordinaattori auttaa sähköpostitse osoitteessa cheer@northernlights.fi

Mukaan mahtuneille valmentajat lähettävät sähköpostitse ryhmän aloitusinfon viikon kuluessa ilmoittautumisesta.

Mikäli haluat perua paikkasi ryhmässä ennen harjoitusten alkamista, ilmoita siitä välittömästi sähköpostitse osoitteeseen cheer@northernlights.fi .

Mikäli ryhmän aloituspaikat ovat menneet täyteen, voit ilmoittautua jonosijalle odottamaan mahdollisesti vapautuvaa peruutuspaikkaa. Ilmoittaudu ainoastaan siihen ryhmään, joka on oikea toivomasi laji (cheerleading tai cheertanssi) ja oikea ikätaso harrastajan iälle.

Harrastajia ei ole vakuutettu seuran puolesta, vaan suosittelemme kaikkia cheerleadingin ja cheertanssin harrastajia hankkimaan Suomen Cheerleadingliiton vakuutuksellisen lisenssin niissä ryhmissä, joissa kilpaileminen on mahdollista tai alkeis- ja harrasteryhmissä lajin tarpeisiin suunnitellun Sporttiturva -harrastevakuutuksen. Näistä lisätietoja seuran nettisivuilta ja ryhmien valmentajilta.

 

MS Word -tiedostoRYHMAINFO_ja_ ILMOITTAUTUMISOHJEET_uudet_harrastajat_kevat2024.docx (39 kB)
Katso tästä pdf-dokumentista kaikki uusia harrastajia ottavat ryhmät ja lue ilmoittautumisohjeet >>

Onko sinulla jo lajitaustaa ja kokemusta cheerleadingistä? Oletko muuttamassa Ouluun? Meillä on sinulle paikka cheerleadingin parissa! Mikäli osaat jo lajin perusteet tai olet jo pidemmällä lajin parissa, ota yhteyttä  valmennuskoordinaattoriin: Kerro taitotasosi cheerleadingissä, syntymävuotesi ja minkä tason joukkueeseen haluaisit päästä mukaan. Valmennuskoordinaattori etsii sinulle sopivan ryhmän, jossa jatkaa harrastusta Northern Lightsissa! Ota yhteyttä sähköpostitse: johanna.paasovaara@northernlights.fi ja tervetuloa mukaan!