Aloita cheerleading!

NORTHERN LIGHTS KUTSUU HARRASTAMAAN JA LIIKKUMAAN!

Tervetuloa uudet harrastajat, kohta on aika aloittaa uusi harrastus joukkueissamme! Joka kaudelle käynnistämme uusia Starttikursseja aloittelijoille niin lasten kuin junioreidenkin ikäluokissa, lisäksi pienten lasten ryhmissä ja muissa uusia ottavien ryhmissä otetaan uusia aloittelijoita vapautuville paikoille.

Voit aloittaa mahtavan harrastuksen cheerleadingin tai cheertanssin joukkueissamme: Aloittamaan pääsee 3-vuotiaana ja yläikärajaa ei ole, kaikille löytyy sopiva ryhmä aloittaa harrastus! Tule kokeilemaan liikuntaa maailman parhaiden lajien parissa!


HALUATKO KOKEILLA CHEERLEADINGIA HETI? Tule mukaan Kesäfiilis-kurssille kesäkuussa!

Cheerleadingin Kesäfiilis alkeiskurssi on suunnattu vasta-alkajille, jotka haluavat tutustua lajiin. Kolmen päivän alkeiskurssilla tutustutaan lajiin monipuolisesti, tehdään maa- ja ilma-akrobatian perusteita, tanssitaan ja tehdään kehon koordinaatioharjoituksia, leikkimistä ja hauskanpitoa unohtamatta!

Kurssin kesto on tiistaista torstaihin 13.-15.6. klo 13.00-16.00 Taskilassa, osoite Suolamännyntie 11. Erilliset ryhmät lapsille (8-12-vuotiaat) ja junioreille (13-16-vuotiaat).

Kurssin hinta 45 €/hlö. Kurssilla pidetään päivittäin lyhyt evästauko, jolloin mehutarjoilu. Omat eväät mukaan!

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla valmennuskoordinaattorin osoitteeseen johanna.paasovaara@northernlights.fi perjantaihin 9.6. mennessä. Viestin otsikoksi ”Kesäfiilis-kurssi” ja ilmoittautumiseen nimi, ikä ja vanhemman yhteystiedot. Saat toukokuun loppupuolella leirikirjeen ja maksuohjeet vanhemman sähköpostiin. Tervetuloa leirille!

Lue lisää Kesäfiilis-kursseista tästä! https://www.ouka.fi/oulu/nuoret/fiilis

Onko sinulla jo lajitaustaa ja kokemusta cheerleadingistä? Oletko muuttamassa Ouluun? Meillä on sinulle paikka cheerleadingin parissa! Mikäli osaat jo lajin perusteet tai olet jo pidemmällä lajin parissa, ota yhteyttä  valmennuskoordinaattoriin: Kerro taitotasosi cheerleadingissä, syntymävuotesi ja minkä tason joukkueeseen haluaisit päästä mukaan. Valmennuskoordinaattori etsii sinulle sopivan ryhmän, jossa jatkaa harrastusta Northern Lightsissa! Ota yhteyttä sähköpostitse: johanna.paasovaara@northernlights.fi ja tervetuloa mukaan!