Aloita cheerleading!

 

 

Tervetuloa uudet harrastajat, syksyllä on aika aloittaa uusi harrastus joukkueissamme NL-perheessä!

 

Ilmoittautuminen syksyn CheerStartti-kursseille, pienten lasten harrasteryhmiin ja muihin uusia harrastajia ottavien ryhmiin käynnistyy maanantaina 1.8.2022 klo 9.00 seuran myClub-sivuilla osoitteessa

https://northernlights.myclub.fi/flow/events/public

Voit käydä tutustumassa ryhmiin jo nyt ylläolevassa osoitteessa! Ilmoittautuminen tapahtuu luomalla tunnukset seuran myClub-järjestelmään ja ilmoittautumalla oikeaan ryhmään. Tarkat ilmoittautumisohjeet vaihe vaiheelta löydät alta ladattavasta pdf-tiedostosta.

Uusien harrastajien harjoitukset alkavat syyskuussa viikolla 36, maanantaista 5.9.2022 alkaen. Syyskauden kesto on 5.9.-4.12.2022 tai 5.9.-18.12.2022 ryhmästä riippuen, pois lukien syyslomaviikko ja muut mahdolliset arkipyhät.

Tutustu tästä tiedotteesta uusia ottavien joukkueisiin ja starttiryhmiin, valitse oma joukkueesi, lue tarkasti ilmoittautumisohjeet ja ilmoittaudu elokuussa mukaan:

Kaikki harjoitukset järjestetään seuran omalla harjoitushallilla Taskilassa, osoitteessa Suolamännyntie 11. Kaikissa ryhmissä on kokeiluaika 2 viikkoa.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan ja harrastamaan cheerleadingiä meidän kanssamme!