Aloita cheerleading!

 

 

Onko etsinnässä uusi harrastus? Näihin ryhmiin pääset vielä syyskaudelle mukaan!

 

Muutamissa ryhmissämme on vielä tänä syksynä aloituspaikkoja yli 12-vuotiaille, nappaa paikkasi ja aloita uusi harrastus, ehdit vielä todella hyvin lokakuun aikana mukaan! Katso ryhmien tiedot alta ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa:

https://northernlights.myclub.fi/flow/events/public

Ilmoittautuminen tapahtuu luomalla tunnukset seuran myClub-järjestelmään ja ilmoittautumalla oikeaan ryhmään.


 

Näissä ryhmissä ehdit vielä tälle syksylle aloittaa cheertanssin tai cheerleadingin:

 

Cheerleading: CheerStartti Juniorit – Vuonna 2010 syntyneet ja tätä vanhemmat

Saimme tehtyä lisätilaa supersuositulle junioreiden Starttikurssille ja lokakuun aikana ehdit vielä aloittaa mahtavan harrastuksen, kun ilmoittaudut pian! Ryhmässä tutustutaan lajiin ja opetellaan kaikkia cheerleadingin osa-alueita monipuolisesti ja turvallisesti, valmistellaan ohjelma seuran Joulunäytökseen sekä tehdään lihaskuntoharjoitteita. Myöhemmin taitojen karttuessa on syyskauden jälkeen mahdollista siirtyä oman ikätason kilpajoukkueisiin. Ryhmä kokoontuu 1krt/vko.
- Harjoitusaika: Torstai klo 16.30-18.00
- Harrastusmaksut: Kausimaksu 135€/hlö/kausi + jäsenmaksu 25€/hlö/vuosi

Cheertanssi: Sitriinit – Vuosina 2008-2006 –syntyneet cheertanssista kiinnostuneille!

Ryhmässä harjoitellaan tanssitekniikkaa kuten piruetteja, hyppyjä ja jalanheittoja, sekä treenataan lihaskuntoa ja liikkuvuutta! Ryhmässä valmistellaan ohjelmaa seuran näytöksiin ja kilpailuihin, halukkaat ryhmäläiset voivat osallistua lajin kilpailutoimintaan. Ryhmä kokoontuu 2krt/vko, torstaisin ja sunnuntaisin.
- Harjoitusajat: Torstai klo 16.30-18.00 ja sunnuntai klo 13.30-15.00
- Harrastusmaksut: Kausimaksu 165€/hlö/kausi + jäsenmaksu 25€/hlö/vuosi

Cheertanssi: Selestiinit – Vuonna 2005 syntyneille ja tätä vanhemmille tanssista kiinnostuneille!

Voit olla aloittelija tai jo jotakin tanssilajia aiemmin harrastanut. Ryhmässä harjoitellaan tanssin tekniikkaa kuten piruetteja, hyppyjä ja jalanheittoja, sekä treenataan lihaskuntoa ja liikkuvuutta.  Ryhmässä valmistellaan ohjelmaa seuran näytöksiin ja kilpailuihin, ja halukkaat ryhmäläiset voivat osallistua myös lajin kilpailutoimintaan. Ryhmä kokoontuu 2krt/vko, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.
- Harjoitusajat: Keskiviikko klo 19.30-21.00 ja sunnuntai klo 17.30-19.00
- Harrastusmaksut: Kausimaksu 165€/hlö/kausi + jäsenmaksu 25€/hlö/vuosi

Kaikki harjoitukset järjestetään seuran omalla harjoitushallilla Taskilassa, osoitteessa Suolamännyntie 11. Kaikissa ryhmissä on kokeiluaika 2 viikkoa.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan ja harrastamaan cheerleadingiä meidän kanssamme!

 

Valtavan suuren kiinnostuksen vuoksi kaikki pienten lasten ryhmät ja lasten ikäluokan CheerStartti-kurssit ovat tältä syksyltä nyt täynnä. Seuraavan kerran otamme uusia harrastajia mukaan pienten lasten ryhmien vapautuville paikoille ja lasten CheerStartti-kursseille vuoden 2023 alussa: Ilmoittautuminen kevään ryhmiin aukeaa maanantaina 9.1.2023, jolloin löydät ilmoittautumisohjeet seuran nettisivuilta!