Harrastaminen & Kilpaileminen

Northern Lights Cheerleading ry:ssa toimii yhteensä 21 cheer-joukkuetta ja yhdeksän tanssijoukkuetta, joissa on mahdollisuus lajin harrastamiseen eri ikä-, taito- ja tavoitetasoilla. Cheerleading ja cheertanssi ovat monipuolisesti aktivoivia joukkueurheilulajeja, joissa on tiivis joukkuehenki, iloinen tekemisen meininki ja haasteita löytyy lajin harrastajalle vaikka koko eliniäksi. Northern Lightsissa lajeja voi harrastaa kolmella eri tavoitetosolla ja joukkueita löytyy

  • niille, jotka haluavat harrastaa lajia ilman kilpailemista
  • niille, joita harrastemielellä kilpaileminen kiinnostaa
  • niille, jotka tähtäävät lajin huipulle

Northern Lightsissa cheerleadingin harrastaminen on  mahdollista minkä ikäisenä tahansa, tällä hetkellä jaoston nykyinen ikäjakauma on noin 3-60-vuotta. Toiminta on jaoteltu kolmeen ikäluokaan: Lapset, juniorit ja aikuiset, ja taitotasollisesti joukkueita löytyy aloittelijatasolta aina SM-tasolla kilpaileviin A-joukkueisiin saakka. Lisäksi seura tarjoaa harrastajille mahdollisuuden harjoitella halutessaan kausittain vaihtuvilla lisäkursseilla tai –ryhmissä.

Voit tutustua vasemmalla näkyvästä linkkivalikosta joukkueisiin, valmentajiin ja kaikkiin harrastustoimintaan seurassa oleellisesti liittyviin asioihin.