NLC hakee osa-aikaista seurakoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen

6.8.2018

Northern Lights Cheerleading NLC ry toimii Oulun alueella ja on Pohjois-Suomen suurin kilpacheerleadingin erikoisseura, jossa harrastaa noin 600 eri-ikäistä liikkujaa. Seura on Suomen Olympiakomitean sertifioima Tähtiseura. Harraste- ja kilpailutoimintaa on yhteensä neljässä ikäluokassa lapsista aikuisiin ja ryhmiämme ohjaa vuosittain noin 30 luottamustoimista lajiohjaajaa. Vuosittain joukkueemme harrastavat ja kilpailevat molemmissa kilpacheerleadingin alalajeissa, niin tanssisarjoissa kuin cheer- eli stunt ja pyramidisarjoissakin. Toimisto- ja harjoittelutilamme sijaitsevat Oulun Taskilassa.
_____________________________________________________________________

Haemme nyt osa-aikaista seurakoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen, viikottainen työaika 20t/vko. Työ jakautuu pääsääntöisesti kolmesta neljään arkipäivälle sopimuksen mukaan, työaika painottuu iltapäiviin ja alkuiltaan. Mikäli tehtävään valittavalla on kokemusta liikuntaryhmien ohjauksesta tai cheerleadingin/cheertanssin valmennuksesta, on toimenkuvaan mahdollista sisällyttää ryhmänohjausta +10t/vko, jolloin kokonaistyöaika on 30t/vko.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, urheiluseuratoiminnan tuntemusta, organisointikykyä ja joustavuutta. Lisäksi seurakoordinaattorilta odotetaan hyviä edellytyksiä kirjallisen materiaalin tuottamiseen ja monipuolisia atk-taitoja. Parhaat valmiudet tehtävään antaa yhdistystoiminnan tuntemus ja tehtävään soveltuva koulutus. Erilaisten jäsenrekisteri-, ilmoittautumis-  ja laskutusjärjestelmien käyttökokemus ja osaaminen katsotaan eduksi.

Seurakoordinaattorin monipuolisiin tehtäviin kuuluvat erilaiset toimistotyöt ja seuratoiminnan tukitoiminnot, muun muassa jäsenrekisterin hallinta ja hoito, erilaiset viestinnän tehtävät, reskontran avustavat tehtävät, ilmoittautumisten sekä tila- ja matkavarausten tekeminen ja tapahtumajärjestämisen tukitoiminnot. Olet myös omien vahvuuksiesi mukaan kehittämässä seuratoimintaa ja jäsenpalveluja toiminnan kasvaessa.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut työntekijä, jolla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Olet työssäsi järjestelmällinen ja sinulla kykyä niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimipelaamiseenkin. Edellytämme valittavalta henkilöltä myös valmiutta ajoittaisiin ilta- ja viikonlopputöihin.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn hyvässä työympäristössä, energisen lajin parissa ja laajan luottamustoimisten seura-aktiivien verkoston kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV maanantaihin 20.8. mennessä sähköisesti osoitteeseen heli.kaskela@northernlights.fi tai kirjepostilla osoitteeseen Northern Lights Cheerleading, Suolamännyntie 11, 90520 Oulu. Otsikoi sähköinen hakemus tunnisteella ”Seurakoordinaattori”. Palkkaus TES. Työ alkaa 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja toimesta antaa ajalla 13.-17.8.  klo 12.00–16.00 välillä toiminnanjohtaja Heli Kaskela puhelimitse numerossa 040-5047064 tai sähköpostitse heli.kaskela@northernlights.fi
______________________________________________________________________
Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä pyydettäessä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain  (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.