ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN LISÄKURSSEILLE ON AVATTU

4.9.2017

Syksyn lisäkurssit on nyt avattu, ilmoittaudu mukaan!

Syksyllä Maa-akrobatian ja stunttitekniikan lisäkurssit järjestetään seuraavasti:

 

TORSTAISIN

Maa-akrobatia 3-4 klo:19.30-20.15

Maa-akrobatia 1-2 klo:20.15-21.00

 

PERJANTAI

Maa-akrobatia 3-4 klo:16.30-17.15

Mini-Akro klo:17.15-18.00

 

LAUANTAI

Stunttiklinikka klo:13.30-15.00

 

SUNNUNTAI

Mini-Akro klo:12.30-13.15

Maa-akrobatia 1-2 klo:13.15-14.00

 

Akroilijoille on kolme tasoryhmää: MiniAkro, taso 1-2 ja taso 3-4, jonne volttiakroa jo tekevät minitkin voivat osallistua. 

Miniakro: MiniAkro on suunnattu kaikille minijoukkueissa harjoitteleville, jotka ovat parhaillaan opettelemassa flikkiä. Ryhmässä tehdään paljon flikin harjoittelua tukevaa kehonhallintaa ja valmistavia harjoitteita, sekä tietysti avulla flikkiharjoitteita.

Taso 1-2: Perusteet kuntoon ja tekniikkaa kohti flikkiharjoittelua! Tavoitteena parempi kehonhallinta? Tällä kurssilla tehdään paljon akrobatian perusteita, kehonhallinnan harjoitteita ja edetään vähitellen kohti käsinseisontaa, puolivolttia, takaperin siltakaatoja ja flikkiharjoittelua. Yhdistetty 1-2 tason kurssi on tarkoitettu kaikille alkutason akroilijoille ja niille, jotka osaavat jo siltakaadon ilman avustusta tai pienellä avulla taaksepäin.

Taso 3-4: Maa-akrobatia 3-4 tiiviskurssi on tarkoitettu kaikille flikin jo ilman apua osaaville ja volttia harjoitteleville tai jo yksin tekeville, myös mini-ikäisille edistynyttä akroa tekeville. Tällä kurssilla tehdään pidempää sarjaa useampaan flikkiin tai volttiin päättyen, niiden harjoitteita sekä hyppy+volttiyhdistelmiä.

Stunttiklinikalle osallistuminen omalla 4-5 hengen stunttiryhmällä ikäryhmitäin.
Kaikille yhteisen alkulämmittelyn jälkeen jokainen stunttiryhmä työstää kurssilla oman joukkueensa stuntti- ja heittosettejä ohjaajan opastuksella. 

Ilmoittautuminen on nyt auki MyClubissa osoitteessa  https://northernlights.myclub.fi/flow/events/public , ilmoittaudu kirjautumalla omilla MyClub-tunnuksillasi sisään.

Paikkoja kursseilla on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti!  Lisäkurssin hinta 45 €/hlö. Ilmoittautuminen on avoinna vain seuran jäsenille.

Tule mukaan oppimaan uutta ja ylläpitämään taitoja syyskautta varten!