Helille tunnustus Puolassa

6.4.2017


Heli ja Yegor Shchirskiy
Heli ja Yegor Shchirskiy

Seuran toiminnanjohtajalle Heli Kaskelalle on myönnetty viime viikonloppuna tunnustus pitkäaikaisesta liittotason yhteistyöstä Puolassa.

Puolan Cheerleadingliitto myönsi 20-vuotis juhlavuotensa kunniaksi Puolan liiton kunniajäsenen arvon Kaskelalle viime viikonloppuna käytyjen Puolan mestaruus -kilpailujen yhteydessä 1.-2.4. Łochówissa, Puolassa, joita hän oli tuomaroimassa. Kansainvälisessä tuomaripaneelissa oli tuomareita puolalaisten lisäksi Venäjältä, Unkarista, Suomesta ja Sloveniasta. Kunniajäsenyys myönnettiin samassa tilaisuudessa Puolan Cheerleadingliiton perustajajäsenien lisäksi kahdelle ulkomaalaiselle pitkäaikaiselle toimijalle. Helin lisäksi kunniajäsenen titteli myönnettiin Venäjän liiton toiminnanjohtajalle Yegor Shchirskiylle.

Heli on toiminut pitkään lajin liittotasolla, muun muassa Suomen Cheerleadingliiton puheenjohtajana useita vuosia. Nykyisin hän toimii liiton varapuheenjohtajana ja tuomaroi lajissa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Onnittelut Helille upeasta kansainvälisestä tunnustuksesta!