My Club-käyttöohjeet

31.1.2017

Olemme siirtyneet vuonna 2017 käyttämään joukkueiden ja lisäkurssien ilmoittautumisjärjestelmänä MyClub-järjestelmää.

MyClub-järjestelmään luodaan harrastajalle omat tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä. Tunnukset säilyvät henkilöllä samana kaudesta toiseen ja mikäli hukkaat salasanasi tai unohdat käyttäjätunnuksesi, voit helposti pyytää ne MyClub-järjestelmästä uudelleen. Sama jäsen ei voi tehdä järjestelmään useita päällekäisiä tunnuksia. Jokainen harrastaja rekisteröidään erikseen omaksi jäsenekseen (eli kaikista saman perheen harrastajista tehdään oma jäsen-ilmoittautuminen eli luodaan tunnukset järjestelmään, vaikka ilmoittautumisia hallinnoisikin alaikäisillä huoltaja).

Alle 18-vuotiaan harrastajan ilmoittautuminen on tehtävä huoltajan toimesta (lasku lähetetään ilmoittautujan osoitteeseen).

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavalla tavalla:

  1. Mene osoitteeseen northernlights.myclub.fi
  2. Klikkaa linkkiä Rekisteröidy uudeksi jäseneksi, josta pääset rekisteröitymissivulle
  3. Täytä Tallenna jäsentiedot –kohtaan harrastajan nimi ja yhteystiedot
  4. Täytä Yhteystiedot -kohtaan alle 18-vuotiaalta huoltajan sähköpostiosoite ja puhelinnumero (tähdellä merkittyyn ensimmäiseen yhteystieto-kenttään kirjoitettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään laskut). Tarvittaessa lisää toisen huoltajan yhteystieto allaoleviin sarakkeisiin.
  5. Valitse tämän jälkeen rastittamalla omat joukkueesi ja lisäkurssit, joissa olet mukana kevätkaudella. Listauksessa ovat ensin ikäjärjestyksessä kaikki seuran cheer-joukkueet, sitten tanssijoukkueet sekä viimeisenä kevään lisäkurssit ja OpenGym-harjoittelumaksu. Voit ilmoittautua kerralla kaikkiin omiin ryhmiisi.
  6. Viimeisenä määritä itsellesi käyttäjätunnus ja salasana, ja paina Tallenna -painiketta.

Huomioi, että erillistä vahvistusviestiä ilmoittautumisesta ei lähetetä ilmoittautumisestasi sähköpostitse. Heti ilmoittautumisen tehtyäsi kirjaudut automaattisesti sisään MyClub-palveluun ja omalle jäsentietosivullesi. Siellä voit tarkistaa joukkueet, mihin olet ilmoittautunut ja muokata niitä. Lisäksi laskusi näkyvät järjestelmässä.

Jäsen- ja kausimaksulaskut lähetetään ilmoittautuneille noin kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta. Lasku lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen
pdf-muotoisena ja lisäksi lasku on aina tarkasteltavissa omalla jäsensivulla sinne sisäänkirjautumalla (muista tallettaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi itsellesi talteen).

 Huoltajan tehtävä on varmistaa, että MyClub-järjestelmään alkuvuonna syötetyt yhteystiedot ja sähköpostiosoite ovat oikeat ja voimassaolevat, sillä MyClub-järjestelmän kautta laskutetaan ryhmien kausimaksut syyskuun alussa. Kaikki harrastajat siirretään seurasta käsin oikeisiin harrasteryhmiin MyClubissa elokuun aikana ja omia tietojaan voi edelleen käydä katsomassa omilla tunnuksillaan. Mikäli MyClub-järjestelmästa tai sinne kirjautumisesta on kysymyksiä, voitte olla yhteydessä seuraan osoitteeseen cheer@northernlights.fi .

 

Lisäkurssien ilmoittautumiset avataan elokuun lopulla ja kurssit alkavat syyskuun alussa. Lisäkursseille ilmoittaudutaan MyClub-järjestelmän kautta. Seuraa ilmoittautumisten avautumista seuran nettisivujen uutisista ja facebook-sivulta.

Kaikki toiminnallisuudet järjestelmässä eivät ole vielä käytössä ja MyClub-palvelun kautta hoidetaan kevätkaudella ryhmiin ilmoittautumiset sekä kausi- ja jäsenmaksu-laskujen lähettäminen (esimerkiksi joukkueiden tiedotus säilyy ennallaan ja valmentajat tiedottavat omia joukkueitaan ajankohtaisista asioista sähköpostitse entiseen tapaan).

Huomio: MyClub-järjestelmään ilmoittautuvat jo seurassa harrastavat. Uutena kaudella aloittavat ilmoittautuvat ensin sähköpostitse uusia ottaviin joukkueisiin ja ryhmien käynnistyttyä valmentajat ohjeistavat koteja, kun on aika tehdä virallinen ryhmään ilmoittautuminen kokeiluajan jälkeen MyClub-järjestelmään.

 

Ilmoittautumalla MyClub-järjestelmän kautta seuran joukkueisiin ja lisäkursseille sitoutuu jäsen noudattamaan seuran sääntöjä ja vahvistaa lukeneensa kausi- ja jäsenmaksujen maksuehdot (maksuehdot tämän tekstin alaosassa pdf-tiedostona).

Jäsenmaksu (20e/hlö/vuosi) laskutetaan ensimmäisen kausimaksulaskun yhteydessä vuosittain.