Valmentajien kauden päätöksessä palkittiin parhaita

19.12.2016

ValkkuAwards-tulokset syksy 2016
ValkkuAwards-tulokset syksy 2016
Most Spirited Coach & Vuoden Valmentaja
Most Spirited Coach & Vuoden Valmentaja
Vuoden Valmentaja 2016
Vuoden Valmentaja 2016
Valmentajien perinteisessä, syyskauden päättävässä Jouluruokailussa syötiin hyvin, jaettiin joululahjat ja palkittiin ValkkuAwards-voittajia sekä julkistettiin Vuoden Valmentaja 2016.

ValkkuAwards on joka kauden päätteeksi tapahtuva NL-valmentajien oma äänestys, jossa valmentajat valitsevat keskuudestaan palkittavia kolmessa kategoriassa: Huikein Kehitys Harrastejoukkueella, Huikein Kehitys Kilpajoukkueella ja Most Spirited Coach -valmentajatiimi.

ValkkuAwards-äänestyksen Vuoden Kehittyneimmän Harrastejoukkueen tittelin vei 41% äänillä HipHopCrew ja toiseksi kirivät Smaragdit 21% äänillä.

Kilpajoukkueiden Kehittyneimmän Joukkueen tittelin vei Junioritanssin 1-joukkue 24% ääniosuudella. Toisen tilan äänestyksessä jakoivat 17% äänimäärällä Helmet ja Spinellit Kimalle.

ValkkuAwards -äänestyksessä Most Spirited Coach -valkkutiimin tittelin vei tiukassa kilpailussa Rolling Stonesien valmentajatiimi Saana  ja Jonna L 27% äänillä. Toiseksi kiri Kristallien valkkutiimi Roosa, Ella ja Maria 23% äänimäärällä.

Vuoden Valmentaja 2016 -palkinnon saajaksi valittiin tänä vuonna cheertanssin valmentaja Hanna Nikula. Hannan valmentajaura on vasta muutaman vuoden mittainen, mutta hän on nopeasti noussut erittäin monipuoliseksi lajivalmentajaksi, jolla pysyvät hallussa kaikenlaiset valmennustyöhön liittyvät tehtävät aina koreografian teosta ja tekniikan opetuksesta valmentajien säntillisiin "toimistohommiin" ja hyvään yhteydenpitoon harrastajien koteihin. Vuonna 2016 Hanna on urakoinut koko vuoden ansiokkaasti lasten cheertanssin opetuksen puolella Serafiineissa ja lisäksi hän siirtyi syyskaudella mukaan Junioritanssin 1-joukkueen uuteen valmennustiimiin, sekä tuuraili ajoittain myös lasten cheertanssin 1-joukkueessa Zirkoneissa. Intohimo lajiin ja sen opettamiseen välittyy Hannasta - Tällä tulevaisuuden lupauksella onkin eittämättä monen monta menestyksekästä valmennusvuotta edessään cheertanssin valmentajana!
 

Toivotamme rauhallista joulua ja hyvää lomaa meidän ihanille NL-valmentajille!