Kevätkausi päättyy - Syksyn INFO jo seurassa harrastaville

10.6.2016


Kevätkausi päättyy tällä viikolla ja kiitämme kuluneesta kaudesta kaikkia harrastajia ja vanhempia, sekä toivotamme kaikki harrastajat tervetulleeksi mukaan myös syyskaudella! Tässä tietoa syyskaudesta kaikille harrastajille:

Syyskausi ja harjoittelu syksyllä

Pienten lasten ryhmät (Opaalit ja Smaragdit), uudet alkeisryhmät, HipHopCrew ja lisäkurssit käynnistyvät maanantaista 5.9. alkaen syyskauden lukujärjestyksen mukaan.

Lasten, junioreiden ja aikuisten kilparyhmien syyskausi käynnistyy maanantaista 8.8. alkaen syyskauden lukujärjestyksen mukaan.

Junioreiden ja naisten molempien lajien edustusjoukkueiden (Helmet, Timantit, NT1 ja JT1) syyskausi käynnistyy maanantaista 25.7. alkaen nyt voimassa olevan kevätkauden lukujärjestyksen mukaan ja joukkueet siirtyvät syyskauden vuoroille 8.8. alkaen.

Joukkueiden harjoituspäivät pyritään pitämään pääosin samoina kuin kevätkaudellakin, mutta harjoitusaikoihin voi tulla pieniä muutoksia johtuen valmennuskoordinaattorin äitiysloman sijaisuudesta ja muutamista ohjaajavaihdoksista syyskaudelle. Seura julkaisee kaikkien ryhmien syyskauden lukujärjestyksen heinäkuun aikana nettisivuilla osoitteessa cheer.northernlights.fi .

Kevätkauden CheerStartti Juniorit ja CheerStartti Minit  –ryhmäläiset siirtyvät syksyksi oman ikäluokkansa D–joukkueeseen harjoittelemaan tai halutesaan voi jäädä myös vielä toiseksi kaudeksi Startti-ryhmään harrastamaan ja kertaamaan lajin alkeita. Oman kevään ryhmän valmentajat informoivat sähköpostitse asiasta lisää.

Ilmoittaminen harrastuksen jatkamisesta

Kaikkien harrastajien toivotaan ilmoittavan syksyn jatkoaikeistaan oman ryhmän valmentajille sähköpostitse keskiviikkoon 15.6. mennessä, oman joukkueen sähköpostiosoitteeseen. Uusia ottavien ryhmien vapautuvat paikat avataan elokuussa uusille ilmoittautujille.

Toivotamme kaikille liikunnallista kesää ja nähdään jälleen syksyllä cheerleadingin merkeissä!

 

* * * *

Oletko uusi aloittelija ja haluat tulla syksyllä mukaan? Uusien harrastajien ilmoittautuminen avataan maanantaina 8.8., jolloin ilmoitautumisohjeet ja ryhmäinfot julkaistaan seuran nettisivuilla osoitteessa cheer.northernlights.fi . Uusien aloittelijoiden harjoitukset alkavat syyskuun alussa, maanantaista 5.9. alkaen syksyn lukujärjestyksen mukaan.