Ladies Dance Teamille EM-hopeaa - Oulusta tulee jälleen Euroopan kovinta cheertanssin kärkeä

30.6.2024Tänään sunnuntaina Oslossa käydyissä Euroopan mestaruus -kilpailujen finaaleissa Northern Lights Ladies Dance Team teki vakuuttavan ja vahvan suorituksen ja piti semifinaalin jälkeen kakkospaikkansa tiukassa kilpailussa, voittaen EM-hopeaa.

Joukkue on pysynyt mitaleilla kolme vuotta putkeen ja nappasi nyt hopean Ouluun vietäväksi jo toistamiseen. Joukkuetta valmentavat Henna Hyvönen ja Jonna Ruikka, jotka iloitsivat joukkueen menestyksestä ja kertovat menestysreseptistä tuoreeltaan:

— Joukkueen salaisuus oli tänä vuonna taas hyvä fiilis ja valmistautuminen kilpailuun, keskityttiin vain omaan suoritukseen. Pää kylmänä ja sydän lämpimänä. Huikea nousu parin viikon takaisesta SM-kilpailuista Euroopan toiseksi parhaimmaksi joukkueeksi, kommentoi Jonna Ruikka.

Joukkueen kapteenit Aada Anttila, Julia Moilanen ja Johanna Paasovaara juhlivat myös kovaa saavutusta Euroopan kärkikahinoissa:

— Tuntuu aivan uskomattoman hyvältä! On tosi kiitollinen olo, että saa olla osa näin taitavaa joukkuetta, jonka kanssa tällaiset saavutukset ovat mahdollisia. Meidän sarjan taso on todella kova ja 21 joukkueesta vain viisi pääsee edes finaaliin. On todella onnellinen olo ja olen niin ylpeä meidän koko joukkueesta! Tämä oli ihana päätös tälle kaudelle, kertaa Johanna Paasovaara.

Koko NLC-perhe onnittelee joukkuetta uskomattoman hienosta suorituksesta ja EM-hopeasta, isot onnittelut!