Muista tulostaa laskusi Tarmo-ilmoittautumisen yhteydessä!

26.2.2015


Olemme saaneet tällä viikolla yhteydenottoja, että sähköpostivahvistuksesta, joka automaattisesti lähtee ilmoittautujalle Tarmojärjestelmästä ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin, puuttuu IBAN-muotoinen tilinumero.

Asiasta on lähetetty korjauspyyntö järjestelmän palveluntarjoajalle, mutta muistathan että sähköpostivahvistus jossa kausimaksun tiedot luettelona näkyvät ei ole lasku, vaan vahvistusviesti ilmoittautumisesta. Virallinen lasku kausimaksusta ilmestyy koneen ruudulle heti, kun ilmoittautuminen on tehty loppuun ja "Ilmoittaudu"-painiketta on painettu. Kausimaksulasku ilmestyy siis automaattisesti koneen ruudulle, kun ilmoittautuminen on tehty loppuun ja sen voi sitten tallettaa omalle koneelleen myöhempää maksua varten. Laskun tulostuminen toimii järjestelmässä oikein ja laskussa näkyy IBAN-tilinumero moitteettomasti, ainoastaan siis sähköpostiin automaattisesti järjestelmän lähettämässä vahvistusviestissä tilinumero on vanhamuotoinen.

Viereisessä kuvassa on malli kausimaksulaskusta, joka jokaisen ilmoittautumisen yhteydessä koneen ruudulle tulostuu. Huomio: Älä tee ilmoittautumista esimerkiksi puhelimella, mikäli et tiedä kuinka näytölle ilmestyvän laskun voi puhelimessasi tallentaa vaan käytä tietokonetta.

Ilmoittautujan sähköpostiin ei tule laskua, vaan nk. Tarmon automaattinen vahvistusviesti ilmoittautumisesta, jossa näkyy laskun tiedot lyhyesti listauksena. Kausimaksun laskun jokainen ilmoittautuja tulostaa/tallettaa itse itselleen samalla, kun järjestelmä sen koneen näytölle tuo ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli olet tehnyt ilmoittautumisen ilman, että muistit tallettaa oikeaa laskua koneen näytöltä maksua varten talteen, voit toimia seuraavilla tavoilla:

  • mikäli maksat sähköpostiin tulleella vahvistusviestin tiedoilla kausimaksulaskun, voit itse muuttaa siinä näkyvän tilinumeron IBAN-muotoon (FI23 1840 3000 0015 82)
  • ole sähköpostitse yhteydessä toiminnanjohtajaan ja pyydä manuaalisesti järjestelmästä tulostettavaa uutta laskua

Pahoittelemme mahdollista ylimääräistä vaivaa asiassa.