Avoin työpaikka: NLC hakee lähiliikunnan kehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen

10.5.2024


Northern Lights Cheerleading NLC ry toimii Oulun alueella ja on Suomen suurin kilpacheerleadingin erikoisseura, jossa lajia harrastaa yli 1000 eri-ikäistä liikkujaa. Seura on Suomen Olympiakomitean sertifioima ja moninkertaisesti palkitsema Tähtiseura. Harraste- ja kilpailutoimintaa järjestämme yhteensä kuudessa ikäluokassa lapsista aikuisiin. Joukkueissamme harrastetaan ja kilpaillaan menestyksekkäästi molemmissa kilpacheerleadingin alalajeissa (cheerleading ja cheertanssi). Joukkueitamme liikuttaa vuosittain noin 40 luottamustoimista ohjaajaa ja 10 kuukausipalkkaista valmentajaa. Seura-arkea toiminnan tukena pyörittävät toimistotiimi ja tiivis luottamustoimisten seuratoimijoiden ryhmä.
- - - - -

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme osa-aikaista lähiliikunnan kehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen, viikottainen työaika 25 tuntia/viikko. Työ jakautuu pääsääntöisesti kolmesta neljään päivään viikossa, osa työstä on arki-iltoihin painottuvaa. Määräaikaisuuden kesto on 5.8.2024-30.6.2025 tai sopimuksen mukaan.

Lähiliikunnan kehittäjän tehtävissä olet mukana suunnittelemassa, käynnistämässä ja toteuttamassa cheerleadingin matalan kynnyksen toimintaa ja lajin harrastusmahdollisuuksien vientiä lähialueille. Tehtävä koostuu monipuolisesta suunnittelu- ja kehittämistyöstä sekä  harrasteryhmien ohjaamisesta. Työtehtävän painotukset määräytyvät valittavan henkilön vahvuuksien ja osaamisalueiden mukaan.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, urheiluseuratoiminnan tuntemusta, organisointikykyä ja joustavuutta. Toivomme, että olet energinen ja vastuullinen persoona, työssäsi järjestelmällinen ja sinulla kykyä niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimipelaamiseenkin. Edellytämme tarvittaessa valmiutta myös viikonlopputöiden tekemiseen.

Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää sekä omaa lajitaustaa ja harrastuneisuutta lajin parissa. Lasten liikunnan ohjauskokemus ja valmennuskokemus cheerleadingin tai cheertanssin lajivalmentajana katsotaan eduksi. Päälajisi voi olla joko cheerleading tai cheertanssi. Ohjaajakokemus myös muiden lajien parista katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn hyvässä työympäristössä ja kasvavassa, laadukkaan toiminnan cheerleadingin erikoisseurassa. Työkavereinasi sinulla on tehokas toimistotiimimme ja laaja luottamustoimisten seura-aktiivien verkosto. Koulutamme aktiivisesti työntekijöitämme ja työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä valmennuspäällikön kanssa. Palkkaus kuukausipalkka.

Oletko kiinnostunut kokoaikaisesta työtä? Tästä työtehtävästä on mahdollista tehdä kokoaikainen (37,5t/vko) lisäämällä toimenkuvaan myös seuran runkotoiminnan harrasteryhmien ja/tai lisäkurssien valmennustyötä. Kerro rohkeasti hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut kokoaikaisesta työstä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen keskiviikkoon 29.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen heli.jaasko@northernlights.fi. Liitä mukaan myös CV. Otsikoi sähköinen hakemus tunnisteella ”Lähiliikunan kehittäjä”. Haastatteluja toteutetaan toukokuun aikana jo hakuajan ollessa käynnissä ja paikka täytetään viimeistään kesäkuun aikana. Työ alkaa 5.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 12.00–16.00 välillä toiminnanjohtaja Heli Jääskö puhelimitse numerossa 040-5047064 tai sähköpostitse heli.jaasko@northernlights.fi


- - - - -
Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä pyydettäessä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.