Avoin työpaikka: NLC hakee osa-aikaisia lajivalmentajia kaudelle 2024-2025

25.4.2024


Northern Lights Cheerleading NLC ry toimii Oulun alueella ja on Suomen suurin kilpacheerleadingin erikoisseura, jossa lajia harrastaa yli 1000 eri-ikäistä liikkujaa. Seura on Suomen Olympiakomitean sertifioima ja moninkertaisesti palkitsema Tähtiseura. Harraste- ja kilpailutoimintaa järjestämme yhteensä kuudessa ikäluokassa lapsista aikuisiin. Joukkueissamme harrastetaan ja kilpaillaan menestyksekkäästi molemmissa kilpacheerleadingin alalajeissa (cheerleading ja cheertanssi). Joukkueitamme liikuttaa vuosittain noin 40 luottamustoimista ohjaajaa ja 10 kuukausipalkkaista valmentajaa. Seura-arkea toiminnan tukena pyörittävät toimistolla neljä työntekijää ja tiivis luottamustoimisten seuratoimijoiden ryhmä. Toimisto- ja harjoittelutilamme sijaitsevat Oulun Taskilassa.
- - - - -

Toimintamme kasvaessa haemme nyt kahta osa-aikaista cheerleadingin lajivalmentajaa määräaikaiseen tai jatkuvaan työsuhteeseen, viikottainen työaika 15t/vko. Työ jakautuu pääsääntöisesti kahdesta kolmeen arki-illalle ja/tai viikonlopuille. Määräaikaisuuden kesto on 5.8.2024-18.6.2025 tai sopimuksen mukaan.

Lajivalmentajan tehtävät muodostuvat valittavan henkilön vahvuuksien ja osaamisalueiden mukaan erilaisten seuran viikkoryhmien ohjauksesta; Cheerleadingin ja/tai cheertanssin harraste- ja kilpajoukkueiden valmennuksesta sekä seurassa tarjottavien oheisharjoittelukurssien ohjaamisesta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, urheiluseuratoiminnan tuntemusta, organisointikykyä ja joustavuutta. Toivomme, että olet energinen ja vastuullinen persoona, työssäsi järjestelmällinen ja sinulla kykyä niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimipelaamiseenkin.

Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää, omaa lajitaustaa ja harrastuneisuutta lajin parissa sekä vähintään kahden (2) vuoden aiempaa valmennuskokemusta cheerleadingin ja/tai cheertanssin lajivalmentajana. Olet suorittanut vähintään Suomen Cheerleadingliiton perustason ohjaajakoulutukset, mahdollinen ammatillinen valmentajakoulutus tai lisäkouluttautuminen laji- ja muissa liikunnan ohjauksen koulutuksissa katsotaan eduksi. Päälajisi voi olla joko cheerleading tai cheertanssi, perustaitojen osaaminen ja ohjaajakokemus myös toisen lajin parista katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn hyvässä työympäristössä, energisen lajin parissa ja laajan luottamustoimisten seura-aktiivien verkoston kanssa. Koulutamme aktiivisesti työntekijöitämme erilaisissa koulutuksissa ja tukenasi työn suunnittelussa on tehokas toimistotiimimme. Palkkaus kuukausipalkka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV keskiviikkoon 15.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen heli.jaasko@northernlights.fi. Otsikoi sähköinen hakemus tunnisteella ”Lajivalmentaja”. Haastatteluja toteutetaan toukokuun aikana jo hakuajan ollessa käynnissä ja paikat täytetään viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Työ alkaa 5.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 12.00–16.00 välillä toiminnanjohtaja Heli Jääskö puhelimitse numerossa 040-5047064 tai sähköpostitse heli.jaasko@northernlights.fi


- - - - -
Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä pyydettäessä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.

 

Etsitkö kokoaikaista työtä tai osa-aikaisen valmentamisen ohelle lisätunteja? Meillä on toiminnan kasvaessa hyville tyypeille aina tilaa! Mikäli olet kiinnostunut työstä lajin hallinnon ja toimistotyön parissa valmennuksen ohella, kerro siitä hakemuksessasi meille. Valmennustyön ohelle työhön on mahdollista yhdistää muuta lajin parissa tehtävää työtä, viikkotyömäärä valmennustuntien kanssa on tällöin 20-37,5t/vko. Jos tämä mahdollisuus kiinnostaa sinua, voit kertoa hakemuksessasi myös muusta koulutuksestasi ja osaamisestasi.