NLC on lasten ja nuorten sekä nyt myös aikuisten Tähtiseura!

15.3.2024


 

Northern Lights Cheerleading NLC ry on lasten ja nuorten sekä aikuisten Tähtiseura!

Seurallamme on ollut lasten ja nuorten Tähtimerkki vuodesta 2017 alkaen ja nyt vuodesta 2023 alkaen olemme olleet myös aikuisen liikunnan Tähtimerkki-ohjelmassa mukana. Toiminnassamme huomioidaan tämän myötä myös aikuisten harrasteliikunnan toiminta laadukkain kriteerein.

Tähtiseura-laatumerkin toimintaperiaatteisiin kuuluu seuratoiminnan uudelleenauditointi kahden vuoden välein. Säännöllisillä auditoinneilla varmistetaan, että seurojen laadukas toiminta säilyy vuodesta toiseen.

Alkuvuonna olemme saaneet huikeita uutisia: Viimeisimmän auditointituloksen mukaan pääsimme korkealle asettamiimme tavoitteisiin! Saamamme toiminnan ”arvosanat” auditoijilta ovat Suomen Cheerleadingliiton historian parhaimmat. Lisäksi olemme ensimmäinen seura cheerleadingissä, joka on suorittanut auditoinnin siten, että kaikki laatutekijät täyttyvät vähintään hyvällä ja useimmat erinomaisella tasolla.

Tästä on kiittäminen meidän hienoa seurayhteisöä, jotka arjessa tekevät meidän seurasta turvallisen ja innostavan paikan harrastaa, urheilla ja toimia urheiluseurassa! ISO KIITOS KAIKILLE JÄSENILLEMME!

Lue lisää Tähtiseura-ohjelmasta ja tsekkaa viimeisimmän auditoinnin huippulaadukkaat arvosanat täältä >>

- - -

Vuonna 2024 olemme käynnistäneet polun myös viimeistä Olympiakomitean laatuohjelman merkkiä kohti: Huippu-urheilun Tähtimerkki-prosessi kestää yhdestä kahteen vuotta.