Senja on NLC Esikuva ja NLC Cheerteko-palkinnon pokkasi Ladies Dance Teamin paluu EM-lavoille

13.11.2023
NLC Juhlagaalassa lauantaina 11.11. julkistettiin NLC Esikuva ja NLC Cheerteko äänestyksen voittajat!

NLC Esikuvan tittelin vei urheilija Senja ja toiseksi ylsi toinen urheilijaehdokas Aliisa, jotka molemmat ylsivät yli 300 äänen äänimäärään. Kaiken kaikkiaan Esikuva-äänestyksessä annettiin huikeat 920 ääntä!

NLC Esikuva TOP3

1. Senja Weman (382 ääntä)
2. Aliisa Yrjänheikki (316 ääntä)
3. Iida KantoS

Senjan huikea urheilijaura Timanteissa on vailla vertaansa! Tänä vuonna on Senjan juhlavuosi, sillä hän on yhtäjaksoisesti urheillut 10 vuotta Timanteissa aikuisten SM-tasolla. Senja on nähnyt joukkueen nousut ja laskut matkan varrella, opetellut useammat stunttipaikat ja rautaisella asenteellaan näyttänyt suuntaa joukkueessa joka tilanteessa. Senjassa sykkii aito NL-sydän ja hän on todellinen esikuva nuoremmille urheilijoille! 10 vuoden urheilijaura aikuisten joukkueessa SM-tasolla on lajin sisälläkin merkittävän pitkä.

"Päällimäisenä fiiliksenä on superkiitollinen olo, olen tosi otettu tästä kunniasta! On kunnia saada juuri Esikuva-palkinto ja sydän kyllä pakahtuu kaikista onnitteluista! Iso kiitos äänestäjille", kertoo Senja.

- - -

NLC Cheerteon tittelin vei ylivoimaisesti naisten tanssiedustusjoukkueen paluu kansainvälisille arvokisalavoille.

NLC Cheerteko TOP3

1. Ladies Dance Teamin nousu takaisin EM-lavoille 20 vuoden jälkeen (272 ääntä)
2. 1000 jäsenen saavuttaminen
3. Omaan harjoitushalliin siirtyminen vuonna 2014

Vuonna 2022 Kreikan Euroopan mestaruus –kilpailuissa tehtiin NL-historiaa, kun lavalla Suomea nähtiin edustamassa Oulun naisten tanssijoukkue 20 vuoden tauon jälkeen. Edellisen kerran aikuistanssijat olivat EM-lavalla vuonna 2002. Joukkue kiilasi suoraan EM-pronssille, pitkäjänteinen työ tuottaa tulosta!

"Palkinnon voittaminen tuntui uskomattoman hienolta siksi, että sen sai ns. pienempi alalaji ja että tämä tekeminen ja puskeminen eteenpäin on näkynyt myös muille. Ollaan tehty töitä periksiantamattomasti. Tavoitteita asetettu jotta aikuisten tanssijoukkue pääsisi taas 20 vuoden jälkeen kv-kisoihin ja heti suoraan mitaleille EM-kisojen isoimmassa sarjassa", kommentoi valmentaja Jonna Ruikka.

Kiitos äänestäjille ja onnea voittajille!