Äänestä kaikkien aikojen NLC Cheertekoa!

3.11.2023
Juhlavuoden kunniaksi äänestämme 30-vuotisen toimintamme ajalta kahden palkintokategorian ehdokkaita: NLC Esikuvaa ja NLC Cheertekoa! Mikä merkittävä tapahtuma Sinulla on jäänyt mieleen NLC Cheertekona vuosien varrella? Nyt etsimme seuran historian kannalta merkittävimpiä käännekohtia ja saavutuksia ja Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!

Katso ehdokkaat alta ja äänestä suosikkiasi sunnuntaihin 5.11. mennessä! Voit antaa äänesi useammalle kuin yhdelle ehdokkaalle. NLC Esikuva ja NLC Cheerteko julkaistaan 30-vuotis Juhlagaalassa lauantaina 11.11.

Äänestämään pääset tästä >>

Gaalaliput myynnissä täällä >>


 

NLC CHEERTEKO -EHDOKKAAT


Cheerteko-ehdokas #1: 1000 NLCn jäsenen saavuttaminen

Vuonna 2023 NL-perhe on saavuttanut yhden suurimmista unelmistamme, kun syksyllä 1000 jäsenen rajapyykki ylittyi! Tällä jäsenmäärällä Northern Lights nousi myös Suomen suurimmaksi cheerleadingseuraksi. Isoa unelmaa tavoiteltiin monta vuotta pitkäjänteisellä seuratyöllä ja tavoite melkein juuri ennen koronaa saavutettiinkin. Unelmasta ja tavoitteesta pidettiin sitkeästi kiinni ja nyt NL-perhe on Suomen suurin <3

Cheerteko-ehdokas #2: Junior Dance Teamin hattutemppu vuosina 2019-2021

Tanssipuolen menestys on seurassa aina ollut vahvaa, mutta koskaan aiemmin ei suomalainen juniorijoukkue ole pitänyt Suomenmestaruutta itsellään kolmea vuotta peräkkäin. Tämän hattutempun teki Oulun junioritanssin edustusjoukkue, hallitsemalla sarjaansa SM-kullan veroisesti vuosina 2019-2021.

Cheerteko-ehdokas #3: Helmien Euroopan mestaruus 2005

Iso vuosi oululaisen juniorityön kannalta löytyy vuodelta 2005, jollon junioreiden cheeredustusjoukkue Helmet ylsi Euroopan mestaruuteen. Kisat käytiin Moskovassa ja matka oli vaiherikas, kotiintuomisina ensimmäistä kertaa junioricheer-sarjasta kansainvälistä menestystä ja suoraan EM-kultaa. Tämä tapahtuma nosti oululaisen junioritoiminnan myös cheer-puolella kovalle tasolle.

Cheerteko-ehdokas #4: Timanttien MM-hopea 2009

Vuonna 2009 aikuisten pääsarjoissa maailman mestaruus –kilpailuissa Suomea edustivat seurajoukkueet, jotka vuosittain valittiin erillisen ICU-karsinnan perusteella. Naisten cheeredustusjoukkue Timantit edustivat Suomea MM-kilpailuissa tuona vuonna huikealla tavalla saavuttaen MM-hopeaa ensimmäisissä ICU:n järjestämissä MM-kilpailuissa.

Cheerteko-ehdokas #5: Ladies Dance Teamin nousu takaisin EM-edustajaksi 20 vuoden jälkeen

Vuonna 2022 Kreikan Euroopan mestaruus –kilpailuissa tehtiin NL-historiaa, kun lavalla Suomea nähtiin edustamassa Oulun naisten tanssijoukkue 20 vuoden tauon jälkeen. Edellisen kerran aikuistanssijat olivat olleet EM-lavalla vuonna 2002. Joukkue kiilasi suoraan EM-pronssille ja sen jälkeen kansainvälinen menestyskulku on jatkunut jo toista vuotta. Pitkäjänteinen työ tuottaa tulosta!

Cheerteko-ehdokas #6: Omaan harjoitushalliin siirtyminen ensimmäisenä Suomessa vuonna 2014

Cheerleadingin tasainen kasvu Oulussa on jatkunut jo 30 vuoden ajan. Yksi isoimmista ja merkittävimmistä muutoksista seuratoiminnassa oli siirtyminen Oulun kaupungin tiloista yksityiseltä sektorilta vuokrattuihin harjoitustiloihin Oulun Taskilan kaupunginosaan. Oma harjoitushalli remontoitiin pääosin talkoovoimin vuonna 2014 ja tiettävästi NL oli ensimmäinen oman olosuhteen hankkinut cheerleadingseura Suomessa. Panostus oli iso ja luotto lajin kasvuun vielä suurempi – Myöhemmät ajat ovatkin osoittaneet, että iso päätös kannatti ja Taskilan hallilla onkin ollut oululaisen cheerleadingin hyvä kasvaa ja kehittyä!