Äänestä NLC Esikuva -palkinnon saajaa!

3.11.2023

Juhlavuoden kunniaksi äänestämme 30-vuotisen toimintamme ajalta kahden palkintokategorian ehdokkaita: NLC Esikuvaa ja NLC Cheertekoa! Kuka olisi oikea henkilö NLC Esikuvaksi? Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa!

Katso ehdokkaat alta ja äänestä suosikkiasi sunnuntaihin 5.11. mennessä! Voit antaa äänesi useammalle kuin yhdelle ehdokkaalle. NLC Esikuva ja NLC Cheerteko julkaistaan 30-vuotis Juhlagaalassa lauantaina 11.11.

Äänestämään pääset tästä >>

Gaalaliput myynnissä täällä >>


 

NLC ESIKUVA -EHDOKKAAT

Aliisa Yrjänheikki — Urheilija

Aliisa on Ladies Dance Teamin urheilija, joka on sinnikkäästi työskennellyt kohti tanssiunelmiaan. Aliisa on juuri valittu toista kertaa Suomen tanssimaajoukkueeseen. Aliisa on urheillut lajin parissa vuodesta 2012 ja on huikea esimerkki urheilijasta, joka on harrastanut sekä cheerleadingia (8 vuotta) että cheertanssia (7 vuotta), ennenkuin lopullinen lajivalinta vei myöhemmällä iällä tanssin pariin. Aliisa on työmyyrä, joka tekee lujaa työtä urheilijana ja on hieno esikuva nuoremmille urheilijoille!

Senja Weman — Urheilija

Senjan huikea urheilijaura Timanteissa on vailla vertaansa! Tänä vuonna on Senjan juhlavuosi, sillä hän on yhtäjaksoisesti urheillut 10 vuotta Timanteissa aikuisten SM-tasolla. Senja on nähnyt joukkueen nousut ja laskut matkan varrella, opetellut useammat stunttipaikat ja rautaisella sekä rauhallisella asenteellaan näyttänyt suuntaa joukkueessa joka tilanteessa. Senjassa sykkii aito NL-sydän ja hän on todellinen esikuva nuoremmille urheilijoille! 10 vuoden urheilijaura aikuisten joukkueessa SM-tasolla on lajin sisälläkin merkittävän pitkä.

Iida Kanto — Valmentaja

Iida on monelle tuttu paitsi valmentajana, myös rautaisena seuratoimijana ja entisenä SM-tason urheilijana. Tinkimätön tavoitteiden asettaja, monen nuoremman urheilijan esikuva ja mentori usealle nuorelle ja kokeneemmallekin valmentajalle. Iida on omalla persoonallaan ollut luomassa NL-perheen ydintä ja näyttää  toiminnallaan suuntaa seuran arjessa joka päivä. Iidan viimeisin palkinto on valmentajien äänestämä "Vuoden triplavau!", joka kertoo valmentajien arvostuksesta häntä kohtaan. Iidalle on myönnetty myös Suomen Cheerleadingliiton Vuoden Seuratoimija-palkinto vuonna 2021!

Jonna Ruikka — Valmentaja

Jonna on tänä päivänä laajasti tunnettu oululaisen cheertanssin tekijänä, vaikka todellisuudessa Jonnan juuret ovat syvällä molempien alalajien kehityksessä ja historiassa Oulussa. Rooleja on yli 20 lajin parissa vietettyyn vuoteen mahtunut monia, aina harrastajasta ja urheilijasta seuratoimijaan ja valmentajaan. Seuran ensimmäisen minijoukkueen kasvatista 90-luvun lopulta on kuoriutunut kansainvälistäkin mainetta niittänyt rautainen valmentaja, jonka kaikki toiminta tapahtuu seura-arjessa isolla NL-sydämellä. Jonna valmentaa Suomen Cheertanssimaajoukkuetta kolmatta vuotta, mutta tekee merkittävää valmennustyötä myös aloittelijoiden parissa, molemmissa alalajeissa. Jonna on tänä vuonna valittu NL Vuoden Valmentajaksi, hän on ensimmäinen seuran valmentaja, joka saa kyseisen palkinnon jo toista kertaa!

Heli Jääskö — Seuratoimija

Cheerleadingin moniottelija. Kansallisesti ja kansainvälisestikin tunnettu ja tunnustettu lajitoimija, jonka osaaminen ja kädenjälki on näkynyt pitkälle paitsi oululaisen cheerleadingin menestystarinassa, myös koko suomalaisen lajikulttuurin tekijänä liittotason toiminnassa. On aika vähän rooleja, joita Heli ei olisi 30 vuoden urallaan lajin parissa tehnyt. Laaja näkemys lajista, iso sydän ja aito tekijäote seuratoiminnan kehittämisessä näkyvät myös NL:n arjessa joka päivä. Helin sitoutuminen tekemiseen ja yhteisiin tavoitteisiin tekee unelmista totta.

Arja Uusi-Illikainen — Seuratoimija

Arjan luottamustoimisen hallinnon pitkäaikainen sitoutuminen näkyy vahvasti seuran tasaisessa kehityksessä. Arja on luotsannut seuraa puheenjohtajan roolissa vuodesta 2017 saakka ja toimii hienona esikuvana siitä, kuinka seurakehittäminen voi olla pitkäjänteistä ja menestyksekästä. Välittävä ja jämäkkä ote hallitustyöskentelyyn yhdistettynä pitkäaikaiseen sitoutumiseen on Arjan ja hänen kauttaan koko seuran supervoima!

 

Äänestää voivat niin NL:n nykyiset kuin entisetkin jäsenet sekä myös seuran ulkopuoliset henkilöt. OSALLISTU JA NÄÄNESTÄ SUOSIKKEJASI 5.11. MENNESSÄ!