Opiskelijat tutustuvat cheerleadingiin SporttiApprossa!

25.9.2023


Korkeakouluopiskelijoiden SporttiAppro järjestetään maanantaista keskiviikkoon 25.-27.9.2023 ja myös cheerleadingia on mahdollista kokeilla näinä päivinä Taskilan hallilla!

SporttiApprossa korkeakouluopiskelijat pääsevät nauttimaan urheilun maailmasta ja yhdessä liikkumisesta, tutustuen kolmen päivän aikana myös uusiin liikuntalajeihin.

Opiskelijat saavat leimoja suorituspassiin liikuntasuorituksia vastaan eripuolilla Oulua järjestettävistä liikunta-aktiviteeteista. NLC on ensimmäistä kertaa mukana SporttiApproilla tänä vuonna ja järjestämme Taskilan hallilla cheerleadingin useita kokeilutunteja.

Ensimmäisen päivän jälkeen voimme todeta, että VAU mitä liikunnan iloa korkeakouluopiskelijoilla on - Ensimmäisenä päivänä saimme liikuttaa 30 opiskelijaa, emmekä malta odottaa mitä seuraavat päivät tuovat tullessaan: Tiistaina täräytetään aamu käyntiin cheerleadingin merkeissä Taskilan hallilla, kun luvassa on aamuvirkuille lajikokeilijoille tuutin täydeltä cheerleadingiä klo 8.00-9.00. Keskiviikkona opiskelijat pääsevät puolestaan kokeilemaan cheerleadingia iltapäivällä klo 15.30-16.30.

Tervetuloa opiskelijat! Kiitos, että saamme olla mukana ja tsemppiä syksyn opiskeluihin kaikille opiskelijoille!