Valmentajat päättivät kautensa Hailuodossa ja samalla jaettiin vuoden valmentajapalkinnot

21.6.2023

Vuoden Cheervalmentaja
Vuoden Cheervalmentaja
Vuoden Tanssivalmentaja
Vuoden Tanssivalmentaja
Vuoden tulokasvalmentaja
Vuoden tulokasvalmentaja
Most Spirited Coach Team
Most Spirited Coach Team
Vuoden Tsemppari
Vuoden Tsemppari
Vuoden Grindaaja
Vuoden Grindaaja
Vuoden Megaenergia
Vuoden Megaenergia
Vuoden Triplavau eli Vau! Vau! Vau!
Vuoden Triplavau eli Vau! Vau! Vau!
Valmentajisto Hailuotolautalla
Valmentajisto Hailuotolautalla

NL-valmentajisto kokoontui omaan kaudenpäätös-tilaisuuteensa perjantaina 16.6. Hailuotoon. Matkalla syötiin hyvin, muisteltiin mennyttä kautta, palkittiin valmentajia eri kategorioissa ja jännitettiin perinteisen valkkuarvonnan voittajia.

Tänä vuonna koko valmentajisto sai ehdottaa keskuudestaan ehdokkaita eri palkintokategorioihin ja perustella ehdokastaan. Alla palkitut valmentajat, onnea kaikille!

- - - - -

Vuoden Valmentajat:

VUODEN CHEERVALMENTAJA 2022-2023
Roosa Lintulahti

"Roosalta onnistuu kaikki. Samalla iloisella otteella hän valmentaa kaikkia alkaen minien alkeiskurssista ja päätyen klassikoihin. Kirsikkana kakun päällä tänä vuonna historian ensimmäinen aikuisten L3 voitto, joka oli monin tavoin merkityksellinen."


VUODEN TANSSIVALMENTAJA 2022-2023
Jonna Ruikka

"Jonna on tehnyt upeaa työtä vuosien ajan seurassa, kehittänyt itseään ja sen myötä joukkueita ja seuran tanssiosaamista. Tänä vuonna tehnyt hienoa työtä myös maajoukkueen valmentajana. Upea persoona, hänestä huokuu palo cheertanssiin ja valmentamiseen."

- - - - -

Perinteiset valmentajien äänestämät kausipalkinnot:

  • KAUDEN KEHITTYNEIN HARRASTEJOUKKUE: Korundit (60% äänistä)
  • KAUDEN KEHITTYNEIN KILPAJOUKKUE: Topaasit (47% äänistä)
  • KAUDEN KEHITTYNEIN EDUSTUSJOUKKUE: Timantit (55% äänistä)
  • MOST SPIRITED COACH TEAM: Atsuriittien tiimi Ella, Sandra ja Venla (25% äänistä)

- - - - -
 

Juhlavuoden erikoispalkintojen voittajat valmentajiston ehdolle äänestämistä ehdokkaista:


VUODEN VALKKUTULOKAS 2022-2023: Aino

"Aino aloitti syksyllä ja kehittynyt ihan superpaljon valmentajana, hänen tekniikkaneuvot on ihan ammattitasoa ja treeneissä ihana nähdä kuinka paljon aina tsemppaa kaikkia! Hän on vuodessa kasvanut valmentajaksi joka ottaa vastuuta, tekee kaikkensa joukkueen eteen ja tekee sen aina hymyillen vaikka aina ei helppoa olisikaan."

VUODEN TSEMPPARI 2022-2023: Imppa

"Tsemppaa joukkuetta kuin joukkuetta, mutta myös meitä valmentajia. Moikkaa aina hallilla ja juttelee iloisesti. Ihana energia <3 Kisoissa jakoi valmentajille muiden Topaasivalkkujen kanssa tsemppikarkkeja."

VUODEN GRINDAAJA 2022-2023: Olga

"Olgan grindaamista Safkujen ja Kvartsien kanssa ollaan seurattu ilolla koko vuosi, se hymy ja sitkeys millä se on vuoden vääntäny on jääny mieleen. Ei hätkähdä mistään, löytää aina ratkaisun haastavissa tilanteissa ja on hyvä esimerkki sitkeästä ja lajille omistautuneesta valmentajasta! Urheilijoista näkyy luotto Olgaan."

VUODEN MEGAENERGIA 2022-2023: Johanna

"Älyttömän taitava, tunnollinen ja lahjakas valmentaja. Saa joukkueen kuin joukkueen loistamaan. On kauden aikana näyttänyt ammattitaitonsa paitsi tanssivalmentajana, mutta ollut myös korvaamaton apu cheer-puolella saaden joukkueet toimimaan ja yltämään jopa omien sarjojensa kärkeen. Ihana tyyppi ja korvaamaton valmentaja seuralle <3"

VUODEN TRIPLAVAU 2022-2023: Iida

"Iidan tekeminen on ihailtavaa ja sen näkeminen motivoi myös itseäni kehittymään valmentajana. Ihailen Iidan ammattitaitoa ja rautaisia hermoja. Hän on taitava valmentaja ja ihana valmennuskaveri. Uskon, että jonain päivänä hän pääsee vielä MM -kilpailuihin valmentajan roolissa. Triplavau Iidalle!"