Joukkueenjako-info ja ilmoittautumislinkki lukuvuoden 2023-2024 joukkueisiin on nyt julkaistu

26.5.2023


Ilmoittautuminen joukkueenjakoon kaudelle 2023-2024 on nyt avattu.

Joukkueenjako-harjoitukset nykyisille ja tauolta palaaville harrastajille pidetään Taskilan hallilla viikolla 24 eli 12.-15.6.2023, jolloin etsitään jälleen jokaiselle harrastajalle omia taitoja ja tavoitteita vastaava ryhmä kaudelle 2023-2024, oman ikäluokan mukaan. Mikäli haet mukaan toisesta seurasta tai paikkakunnalta, olet myös tervetullut joukkueenjakoihin!

Joukkueenjako on tarkoitettu seuran nykyisille harrastajille ja seuran ulkopuolelta tuleville lajin harrastustaustaa omaaville.

Joukkueenjakoon eivät osallistu pienet lapset, lajin aloittelijat, kevään Starttikurssilaiset tai klassikkoharrastajat, vaan heidän sijoitetaan tulevalle lukuvuodelle automaattisesti valmentajien toimesta taidoille sopiviin joukkueisiin iän mukaan.

Joukkueenjakoon ilmoittaudutaan ennakkoon täyttämällä ilmoittautumislomake seuran nettisivuilla perjantaihin 9.6.2023 mennessä.

Tarkemmat joukkueenjaon aikataulut, infon ja ilmoittautumisohjeet löydät tästä linkistä:

https://cheer.northernlights.fi/harrastaminen-kilpaileminen/joukkuejako-harjoitukset

Luethan ohjeet huolella ennen ilmoittautumisen tekemistä.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, ota yhteyttä ensisijaisesti oman nykyisen joukkueesi valmentajiin. Myös valmennuskoordinaattoriin voi tarvittaessa olla yhteydessä sähköpostitse, johanna.paasovaara@northernlights.fi.

Onko sinulla aiempaa lajitaustaa, mutta et ole harrastanut aiemmin NL:ssä? Olet myös tervetullut joukkueenjakoihin, voit ilmoittautua mukaan joukkueenjakoihin linkkien kautta!