Tule mukaan NLC-Juhlatoimikuntaan tälle vuodelle!

23.2.2023


Hei me juhlitaan! Tänä vuonna on seuramme 30-vuotis juhlavuosi ja Northern Lights juhlistaa oululaista kilpacheerleadingia 30 vuoden ajalta. Juhlavuoteen mahtuu isompaa ja pienempää tapahtumaa, joiden suunnitteluun juuri sinä voit tulla mukaan!

- Vuonna 2023 toimivaan Juhlatoimikuntaan voivat ilmoittautua mukaan kaikki seuran yli 18-vuotiaat jäsenet, joilla on ideoita ja intoa suunnitella ja toteuttaa juhlavuoden tapahtumia. Etsimme mukaan täysi-ikäisiä urheilijoita, valmentajia, harrastajien vanhempia ja muissa seuratoiminnan rooleissa oleviä NL-perheen jäseniä!

- Toimikunnan pääasiallinen tehtävä on suunnitella ja toteuttaa syyskaudella seuran suuri 30-vuotis Juhlagaala, yhteistyössä muiden seuran toimijaryhmien kanssa. Lisäksi toimikunnan kautta pääsee avustamaan muiden tapahtumien järjestelyssä tän vuonna!

- Toimikunta kokoontuu noin 5-6 kertaa tämän vuoden aikana.

- Työskentely toimikunnassa on rentoa ja jokainen toimii mukana itseä kiinnostavien osa-alueiden suunnittelussa ja toteutuksessa (ideointi, tapahtumasuunnittelu, viestintä, käytännön järjestelyt, ohjelmasuunnittelu, oheistapahtumat jne).

- Palkkioksi toimikuntalaiset saavat gaalaliput syksyn Juhlagaalaan.

- Voit olla kokenut konkari tai aivan uusi kasvo seuratoiminnan tällä puolella, haluamme mukaan juuri sinut ja sinun ideasi!

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu lähettämällä omat tietosi sähköpostilla osoitteeseen cheer@northernlights.fi ja otsikoi viestisi ”Juhlatoimikunta”. Ilmoittaudu mukaan 13.3. mennessä. Tule mukaan suunnittelemaan hienointa Juhlagaalaa ja juhlavuotta ikinä!

#nlperhe #nlcheer #nldance