Johanna Paasovaara valittu seuran valmennuskoordinaattoriksi

1.11.2022Marraskuun alussa seuran valmennuskoordinaattorin määräaikaisessa pestissä aloittaa seuran oma kasvatti ja pitkäaikainen seuratoimija Johanna "Jossu" Paasovaara. Hän on tuttu kasvo monille seurassa, viimeisimmäksi cheertanssin puolella valmentajana ja urheilijana.

— Jossu on meille huippurekry ja olemme erittäin iloisia saadessamme hänet mukaan toimistotiimiin! Johannan ehdoton vahvuus tehtävään on monipuolinen laji- ja seuratuntemus. Hän on valmentanut viisi vuotta eri ikätasoja ja harrastus- sekä urheilijataustaa hänellä on cheertanssin lisäksi myös cheerleadingistä. Lisäksi hän on toiminut seuran johtokunnassa, mikä antaa vahvaa ymmärrystä myös siltä puolelta seuraorganisaation toimintaan, kertoo toiminnanjohtaja Heli Jääskö.

Johanna aloittaa uudessa työssään valmennuskoordinaattorina tiistaina 1.11. ja odottaa jo valmentajiin tutustumista:

— Olen innoissani uudesta roolistani seurassa! Opiskelen liiketaloutta (AMK) pääaineenani esimiestyö ja henkilöstöosaaminen, joten on hienoa päästä vuorovaikutukseen koko seuran valmentajiston kanssa. Odotan innolla kaikkiin valmentajiin paremmin tutustumista ja uuden työn touhuun pääsemistä! On huippua päästä vaikuttamaan ja kehittämään seura- sekä valmennustoimintaa uudesta näkökulmasta. Nähdään Taskilan hallilla!

Valmennuskoordinaattori toimii seuran valmentajien arjessa yhteyshenkilönä sekä koordinoi ryhmien ja valmentajien toimintaa. Seuran valmentajisto koostuu 40 valmentajasta ja 15 apuvalmentajasta. Johannan tavoitat parhaiten maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin sähköpostitse osoitteesta johanna.paasovaara@northernlights.fi tai puhelimitse tutusta valmennuskoordinaattorin numerosta 050-3089866.

Tervetuloa valmennuskoordinaattoriksi Jossu!