Seurakauppa on nyt auki - Tilaa omat seuravaatteesi MyClub-verkkokaupasta!

7.10.2022

Seurakauppa on nyt auki ja seura- ja joukkuetuotteet ovat nyt jäsenten tilattavissa MyClub-verkkokaupasta!

Tilaa itsellesi seuran logolla varustetut hittituotteet! Saatavilla jälleen mm. värillisellä logolla varustettu tummansininen collegepaita, logo t-paita kolmessa värissä sekä verryttelytakki kahdessa värissä!

Uutta ja suosittua:

  • Uutena seuravarusteena saapuu nyt seuran logolla varustettu musta kevyt ja urheilullinen reppu! Reppu sopii täydellisesti treeni- ja koulukäyttöön sekä kilpailumatkoilla kilpailupaikalle!
  • Talven lähestyessä ja ilmojen viiletessä nyt on oiva hetki hankkia itselle seuran logolla brodeerattu kevyttoppatakki!
  • Oman huomionsa ansaitsee myös seuran kausipaita 2022-23: Aloitamme jo valmistautumaan ensi vuoden 30-vuotis juhlavuoteen ja kausipaidassa onkin upea juhlapainatus synttäreihin liittyen!

Saatavilla lisäksi paljon muuta, käy tsekkaamassa kaikki saatavilla olevat seuratuotteet sekä hinnat MyClubista, Tilaaminen tapahtuu kirjautumalla sisään omilla MyClub-jäsentunnuksilla. Seurakauppa on auki keskiviikkoon 19.10. saakka. Tilatut seuratuotteet voi lunastaa itselleen seuran joulunäytöksessä 4.12. Kastellin monitoimitalolla.

Siirry seurakauppaan tästä: https://northernlights.myclub.fi/flow/shop/products

Lisätietoja seuravaatteista ja tilauksesta saat myös seurakoordinaattorilta sähköpostitse: cheer@northernlights.fi

 

Uutta seurakaupassa: Pitkään toivottu uudistus tapahtuu nyt ja myös joukkueiden omat joukkuepaidat siirtyivät tilattavaksi seurakaupan kautta! Joukkueet ovat itse saaneet päättää, mikä vaate on heidän joukkuevarusteensa tällä kaudella ja joukkuevaate painatetaan joukkueen omalla logolla.

Huomio: Pienten lasten ryhmillä, Starttikursseilla ja yhden viikkokerran harrasteryhmillä ei ole omaa joukkuepaitaa. Näissä ryhmissä valmentajat tiedottavat koteihin, minkä värisen seuran perus T-paidan (16e) voi hankkia Joulunäytöksen esiintymistä varten. Hankinta ei ole pakollinen ja esiintyä voi myös omalla samanvärisellä paidalla. Kysy oman ryhmäsi paidan väri omalta valmentajaltasi!