NLC ry hakee valmennuskoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen

31.8.2022


Northern Lights Cheerleading NLC ry toimii Oulun alueella ja on Pohjois-Suomen suurin kilpacheerleadingin erikoisseura, jossa harrastaa noin 900 eri-ikäistä liikkujaa. Seura on Suomen Olympiakomitean sertifioima Tähtiseura. Harraste- ja kilpailutoimintaa on yhteensä neljässä ikäluokassa lapsista aikuisiin ja ryhmiämme ohjaa vuosittain noin 40 luottamustoimista lajiohjaajaa ja työsuhteessa olevaa valmentajaa. Vuosittain joukkueemme harrastavat ja kilpailevat molemmissa kilpacheerleadingin alalajeissa, niin tanssisarjoissa kuin cheer- eli stunt ja pyramidisarjoissakin. Toimisto- ja harjoittelutilamme sijaitsevat Oulun Taskilassa.


Nykyisen valmennuskoordinaattorimme siirtyessä talon sisällä toisiin tehtäviin, haemme nyt joukkoomme osa- tai kokoaikaista valmennuskoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen, viikottainen työaika sopimuksen mukaan 25-37,5t/vko. Tehtävä koostuu hallinnollisista toimistotehtävistä (25-30t/vko) ja lisäksi mahdollisesta cheerleadingin ja/tai tanssin ohjaustyöstä (kokoaikainen työtehtävä 37,5t/vko). Työ jakautuu pääsääntöisesti neljästä viiteen arkipäivälle riippuen sovitusta viikkotuntimäärästä, työaika painottuu iltapäiviin ja iltaan (ohjaustyö).

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja joustavuutta. Lisäksi valmennuskoordinaattorilta odotetaan hyviä valmiuksia kirjallisen materiaalin tuottamiseen ja monipuolisia atk-taitoja. Parhaat valmiudet tehtävään antaa urheiluseuratoiminnan tuntemus, kilpa-cheerleadingin lajituntemus  ja tehtävään soveltuva koulutus. Kokemus ja kouluttautuminen cheerleadingin ja/tai cheertanssin ohjaajana katsotaan eduksi.

Valmennuskoordinaattorin monipuolisiin tehtäviin kuuluvat tiivis vuorovaikutus ja viestintä valmentajiston kanssa, valmentajakoulutuksien ja valmentajiston muiden tapahtumien suunnittelu ja käytännön järjestelytyöt, seuran omien koulutus- ja mentorointimateriaalien edelleen kehittäminen, ohjaajien kouluttaminen ja monenlaiset toimistotyöt seuratoiminnoissa. Lisäksi olet myös omien vahvuuksiesi mukaan kehittämässä valmennustoiminnan laatua strategisten suuntaviivojen mukaisesti toiminnan kasvaessa.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut tekijä, jolla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Olet työssäsi järjestelmällinen ja sinulla kykyä niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimipelaamiseenkin. Edellytämme valittavalta henkilöltä myös valmiutta ajoittaisiin viikonlopputöihin.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn hyvässä työympäristössä, energisen lajin parissa ja laajan luottamustoimisten seura-aktiivien verkoston kanssa. Meillä pääset aktiivisesti mukaan suunnittelemaan ja vaikuttamaan niin oman työnkuvasi kehitykseen kuin koko seuran tulevaisuuden strategisiin valintoihin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV perjantaihin 23.9. mennessä sähköisesti osoitteeseen heli.jaasko@northernlights.fi tai kirjepostilla osoitteeseen Northern Lights Cheerleading, Suolamännyntie 11, 90520 Oulu. Otsikoi sähköinen hakemus tunnisteella ”Valmennuskoordinaattori”. Palkkaus TES. Työ alkaa 3.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan ollessa auki ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, lähetä siis hakemuksesti nyt!

Lisätietoja toimesta antaa arkisin klo 14.00–16.00 välillä toiminnanjohtaja Heli Jääskö puhelimitse numerossa 040-5047064 tai sähköpostitse heli.jaasko@northernlights.fi


Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä pyydettäessä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain  (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.