Lisäkurssien ja OpenGym -vapaaharjoittelun syyskausi on nyt avattu myClubiin: Vanha harrastaja, ilmoittaudu mukaan!

15.8.2022

Haluatko kehittää akrotaitojasi seuraavalle tasolle? Entä kiinnostaisiko tanssin puolella ottaa buustia lisäkurssin muodossa piruetteihin ja tanssiakron tekemiseen?

Lisäkurssit ovat jälleen täällä ja ilmoittautuminen on avattu tänään myClubissa! Samalla aukesi myös syyskauden OpenGym-kausikortit, nappaa omasi!

Lisäkurssit ja vapaaharjoittelu on tarkoitettu jo seuran joukkueissa harrastaville lisäkursseiksi. Kurssit järjestetään pienryhmissä yksilötaitoihin keskittyen. Tule mukaan hiomaan tekniikkaasi sekä oppimaan uutta!

MAA-AKROBATIAN LISÄKURSSIT:

  • Miniakro: Tämä lisäkurssi on omistettu 8-12-vuotiaille lapsille. Kurssilla harjoitellaan akrobatiassa vaadittavaa kehonhallintaa, oikeita linjoja sekä liikeratoja. Eteneminen uusissa taidoissa tapahtuu yksilöt huomioiden!
  • Akro 1-2: Kurssilla tehdään valmistavia harjoitteita flikkiin sekä harjoitellaan akrobatiataitojen yhdistämistä. Taitoja opetellaan osaharjoitteiden avulla niin, että akrobatiassa vaadittu nopeus ja voima kehittyy!

PIRRA&AKRO -LISÄKURSSI:

  • Cheertanssijoille suunnattu toivekurssi balettiharjoitteita  tukemaan vartalonhallintaa, oikeita linjauksia vartalossa ja vahvistamaan tanssijan tukilihaksia. Luvassa on myös piruettiharjoitteita ja piruetteja sekä tanssiakroa monipuolisesti!
  • Kurssilla on yksi taso, joten kurssi sopii kaikille tanssijoille mineistä klassikoihin! Jokainen harjoittelee tunnilla juuri omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan. Kurssi on täydellinen lisä viikkotreeniin oheisharjoitteluksi kaikille!

OPEN GYM -VAPAAHARJOITTELU:

  • Treeneissä opitut asiat oppii nopeiten itse kertaamalla! OpenGym-vapaaharjoittelu on tarkoitettu kaikille yli 12-vuotiaille jo seuran joukkueissa harrastaville jäsenille. Vapaaharjoitteluvuoroilla ei ole ohjausta ja harjoittelu tapahtuu omalla vastuulla, hallin sääntöjä noudattaen. OG-vuorojen aikana hallilla on läsnä aina seuran valmentajia, jotka tarvittaessa auttavat ongelmatilanteissa. Tarkista OpenGym-vapaaharjoitteluvuorojen ajankohdat seuran nettisivuilta löytyvästä lukujärjestyksestä!

- - - -

Kurssien hinta 45e/hlö/kurssi/syyskausi.

ILMOITTAUDU mukaan nyt MyClubissa: https://northernlights.myclub.fi/flow/events/public

Lisäkurssit alkavat lukujärjestyksen mukaan maanantaista 5.9. alkaen. Tuu mukaan!