Hyvää kesälomaa!

24.6.2022


Northern Lights Cheerleading toivottaa oikein hyvää ja rentouttavaa kesälomaa kaikille jäsenille, toimijoille, harrastajien koteihin ja yhteistyökumppaneille!

Seuratoiminta on kesälomalla ja halli on suljettu ajalla 23.6.-31.7.2022.

Kiireellisissä seuraa koskevissa asioissa voitte kesäaikana olla yhteydessä seuran puheenjohtajaan Arja Uusi-Illikaiseen sähköpostitse, osoite arja.uusi-illikainen@northernlights.fi .

Syyskausi alkaa edustusjoukkueilla maanantaista 1.8. alkaen ja muilla 2krt/vko tai useammin harjoittelevilla kilpa- ja harrastekilparyhmillä maanantaista 8.8. alkaen. Pienten lasten ryhmät, yhden viikkokerran harrastekilparyhmät ja Starttikurssit käynnistyvät maanantaista 5.9. alkaen.

OpenGym heinäkuussa: Jo harrastaville jäsenille avoimet vapaaharjoitteluvuorot pyörivät Taskilan hallilla heinäkuussa tiistaisin ja torstaisin. Löydät tarkemmat tiedot vuoroista ja aikataulusta tästä linkistä >>

Uusi harrastus? Uusien harrastajien ilmoittautuminen syyskaudelle käynnistyy maanantaina 1.8. klo 9.00. Löydät lisätietoja ja uusien harrastajien ilmoittautumisohjeet nettisivuilta tästä linkistä >>

 

Hyvää kesää kaikille!