NLC Vuoden valmentaja -palkinnot 2021-2022!

23.6.2022


Seuran valmentajien kevätkausi saatettiin päätökseen palkintojen merkeissä keskiviikkona 22.6.2022. Illan aikana vuoden valmentaja -palkinnot jaettiin sekä tanssivalmentajalle että cheervalmentajalle. Tunnustuspalkinto jaetaan vuosittain harrastusvuoden päätteeksi ansioituneille sekä vuoden aikana erittäin merkitykselliseksi osoittautuneille valmentajille.

Vuoden tanssivalmentaja: Johanna Paasovaara

Johanna on tehnyt merkittävää työtä cheertanssivalmentajana jo useita vuosia mini- ja junioritanssijoiden kanssa. Hän on kuluneen vuoden valmentanut minien tanssipuolen edustusjoukkuetta Zirkoneita sekä junioripuolella Junior Dance Teamia menestyksekkäästi useille mitalisijoille kevään kilpailuissa. Ensi vuodelle hänet on valittu mukaan myös seuran cheertanssin MM-projektin valmennuskokoonpanoon. Hyvän joukkueiden menestyksen taustalla näkyy aina pitkäjänteinen ja tavoitteellinen työ!

Vuoden cheervalmentaja: Emma Koskinen

Emma tunnetaan seurassa pitkäaikaisena mini-ikäisten valmentajana. Kuluneen vuoden aikana Emma on yhdessä valmennustiiminsä kanssa johdattanut minien level 2 joukkueen Rubiinit sarjansa mitalisijoille joukkueen uudistuttua täysin vuosi sitten kesällä. Lisäksi hän on tehnyt hyvin laadukasta työtä myös junioreiden level 3 joukkueen Ametistien kanssa siirryttyään valmentamaan juniori-ikäisten joukkueita. Kovan joukkueiden kehityksen sekä menestyksen taustalta löytyy taitava ja määrätietoinen valmentaja.

Isot onnittelut molemmille meidän vuoden valmentajille, olette huikeita!