NLC:lle kaksi Suomen Cheerleadingliiton ansiomerkkiä

23.6.2022Arvokkaita uutisia! Seuran puheenjohtaja Arja Uusi-Illikaiselle on myönnetty Suomen Cheerleadingliiton pronssinen ansiomerkki sekä toiminnanjohtaja Heli Jääskölle kultainen ansiomerkki. Lämpimät onnittelut NL-perheeltä molemmille! 

Pronssinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut vähintään 10 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti cheerleadingin ja cheertanssin kehittämiseksi Suomessa. Pronssisen ansiomerkin saaminen edellyttää ansioituneisuutta seuratoiminnassa. Pronssisen ansiomerkin Arja Uusi-Illikaiselle luovutti Suomen Cheerleadingliiton toiminnanjohtaja Anni Vesa lauantaina 21.5. Kastellin monitoimitalon Kevätnäytöksessä. 

Cheerleadingin SM-finaalissa 19.6.2022 jaettiin historian ensimmäiset Suomen Cheerleadingliiton kultaiset ansiomerkit. Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut vähintään 25 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti cheerleadingin ja cheertanssin kehittämiseksi Suomessa. Kultaisen ansiomerkin saaminen edellyttää ansioituneisuutta seuratason lisäksi liittotasolla tai kansainvälisissä tehtävissä. Kultaisella ansiomerkillä palkittu Heli Jääskö on SCL:n pitkäaikainen puheenjohtaja, Northern Lights Cheerleadingin seuratoimija, seuran nykyinen toiminnanjohtaja, pitkäaikainen valmentaja ja kansallinen sekä kansainvälinen tuomari.

”Kaikilla kultaisen ansiomerkin saaneilla henkilöillä on ollut aivan erityinen merkitys suomalaisen cheerleadingin kehittämisessä. Erityisen hienoa on myös se, että suurin osa heistä on lajin parissa edelleen. Se kertoo siitä, että cheerleading todella tarjoaa elämänmittaisia mahdollisuuksia olla mukana”, kuvailee liiton hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo.

Kiitämme Arjaa sekä Heliä pitkäjänteisestä ja tärkeästä seuratyöstä oululaisen kilpacheerleadingin hyväksi Northern Lightsissa, olemme suunnattoman ylpeitä teistä!