NLC:n Pia mukana Vuoden Seuratoimija -palkintokategorian finalistikolmikossa

13.6.2022


Seuran pitkäaikainen seuratoimija Pia Huttu on ehdolla Suomen Cheerleadingliiton Vuoden Seuratoimija –palkinnon saajaksi!

Pian taustalla on huikea tarina cheerleadingin löytämisestä nuorena ja myöhemmin lajin pariin täysin toisenlaisessa roolissa palanneena. Pia tuli Northern Lightsin cheerleading-toimintaan mukaan 1990-luvun puolivälissä harrastajina. Harrastusvuosilta mukaan jäi elinikäisiä ystäviä, hienoja kokemuksia ja kilpailumenestystä, ennenkuin elämä vei muualle ja toisenlaisten asioiden pariin.

Yli 20 vuotta myöhemmin Pia on palannut takaisin seuraan: Cheerleading lajina veti edelleen, mutta nyt luottamustoimisen seuratoimijan näkökulmasta! Niinpä Pia on antanut jo usean vuoden ajan omaa aikaa ja panostaan seuran johtokuntatyöskentelyyn. Luottamustoimet ovat tulleet tutuksi monelta kantilta, muun muassa strategiatyöryhmän ja johtokunnan jäsenen sekä pukuvastaavan rooleissa.

Kuitenkin erityisesti Pia ja myös toinen huikea seuratoimijamme Katja ovat ansioituneet seuran Nuorisotoimikunnan vetäjinä. Näiden seuratoimija-tehopakkausten ideoimana ja suunnittelemana Nuorisotoimikunnan toiminta käynnistyi vuonna 2021. NLC NuTon toiminnan aktiivisuus on yllättänyt ja ihastuttanut koko seuraa. Mukana on 12 eri-ikäistä nuorta, joita hienolla ammattitaidolla Pia ja Katja luotsaavat eteenpäin. Nuorisotoimikunta antaa nuorille väylän tutustua seuratoimintaan ja mukaan saa tulla, vaikkei lajia harrastaisikaan. Toiminnan takana ja tukena mahdollistamassa ovat osaavat ja aktiiviset aikuiset, Pia ja Katja!

Haluamme ylpeinä ja lämpimästi onnitella Piaa Vuoden Seuratoimija –kategorian ehdokkuudesta! Pelkästään jo finaalikolmikkoon valikoituminen on upea saavutus, kiitos mahtavasta panoksestasi vuosien varrella Pia ja kiitos kaikki meidän upeat seuratoimijat! Vuoden Seuratoimija julkistetaan ensi viikonloppuna SM-kilpailuiden yhteydessä Espoossa.