HAKU NLC MM-PROJEKTEIHIN ON NYT AUKI!

6.5.2022Northern Lights järjestää syyskaudella 2022 MM-projektijoukkueet sekä cheerleadingin että cheertanssin puolelle, haku on auki NYT!

MM-projektijoukkueet tähtäävät joulukuun MM-karsintakilpailuihin, jota kautta tavoitellaan edustuspaikkaa MM-kilpailujen juniorisarjoihin keväälle 2023. Northern Lightsilla on pitkät ja tunnetut perinteet laadukkaasta kv-arvokilpailuihin tähtäävien joukkueiden valmentamisesta ja nyt ensimmäistä kertaa ovet ovat auki myös Oulun ulkopuolelta tuleville urheilijoille.

Kaksi suurinta muutosta syksyllä käynnistyvissä projekteissa ovat:

  1. Projektijoukkueet ovat avoinna ensimmäistä kertaa myös oman seuran ulkopuolisille urheilijoille. Tervetuloa tavoittelemaan unelmia Oulun projekteihin kotiseurasta tai asuinkaupungista riippumatta!
  2. Projektien syyskausi toteutetaan täysin leirimuotoisena. Kausi sisältää kuusi (6) leiriä ja omatoimista valmentajien ohjelmoimaa harjoittelua leirityksien välillä. Leirimuotoinen harjoittelu mahdollistaa kevyemmän kuormituksen seuran ikäluokkajoukkueissa urheileville ja kuormituksen jaksottaminen on helpommin suunniteltavissa ja ennakoitavissa!

Nyt on aika toimia. Haku MM-projekteihin on nyt käynnistynyt!

Lue lisätiedot täältä ja hae mukaan >>