SINUSTAKO VALMENTAJA? Apuvalmentajahaku on nyt auki!

4.4.2022


Northern Lights Cheerleading hakee joukkoonsa uusia innostuneita apuvalmentajia ja valmentajia eri ikä- ja taitotasoille. Seurassamme tällä hetkellä valmentaa ja tekee koreografioita noin 40 ryhmävalmentajaa.

Hakijan tulee täyttää 17 vuotta vuonna 2022 (2005 ja aiemmin syntyneet). Kaikilta hakijoilta vaaditaan omaa lajin harrastus- ja kilpailutaustaa ennen valmentajaksi siirtymistään. Mahdollinen ohjaajakokemus ja valmentajakoulutukset muiden lajien parissa ja toiminen lajin parissa Northern Lights Cheerleading ry:ssä katsotaan eduksi. 

Kaikki ohjaajat koulutetaan seuran puolesta Suomen Cheerleadingliiton SCL Ohjaajakoulutuksissa (Peruskoulutuksien moduulit: Ohjauksen perusteet, Stunttitekniikka ja Akrobatiatekniikka l). Lisäksi ohjaajamme käyvät vuosittain seuran järjestämiä täydennyskoulutuksia ja kouluttautuvat lisää Suomen Cheerleadingliiton jatkokoulutuksissa.

Hakuaika on 4.4.-17.4.2022. Täytä sähköinen lomake hakuajan alkaessa! Lisätietoja voit kysyä valmennuskoordinaattorilta sähköpostitse iida.kanto@northernlights.fi.

 

Täytä hakemus nyt! https://cheer.northernlights.fi/harrastaminen-kilpaileminen/valmennus/apuvalmentajahaku/