NLC ry syyskokoustiedote

22.11.2021


Tiedote / NLC ry syyskokouksen kuulumisia

Northern Lights Cheerleading ry:n vuotuinen syyskokous järjestettiin torstaina 18.11. Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilun kokoustilassa. Tässä tiedotteessa syyskokouksen päätöksiä ja ajankohtaisia asioita.

Syyskokous käsitteli ja hyväksyi seuran toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2022. Nämä materiaalit ovat jäsenten tutustuttavissa seuran myClub-porttaalissa tiedotteet-osiossa, jonne jäsen voi kirjautua omilla tunnuksillaan.

Toimintasuunnitelmassa on kuvattu myös seuraavan vuoden toimintaraamit liittyen seuran 5-vuotis strategiaan, kun strategiakauden toinen toteutusvuosi käynnistyy. Ensi vuonna otetaan askeleita kolmen päävalinnan sisällä tavoitteiden suuntaan. Seuran 5-vuotis strategian päävalinnat ovat:

  • Laadukas valmennus alkutaipaleelta huipulle
  • Yhteisöllinen seuratoiminta kaiken pohjana
  • Hyvät olosuhteet ja tukitoimet tukemassa urheilijan matkaa

— Kohta kaksi vuotta kestäneet korona-ajat ovat vaikuttaneet sen verran, että olosuhteeseen liittyvät laajennushaaveet on jouduttu siirtämään pidemmälle tulevaisuuteen. Muutoin etenemme strategian puitteissa pienin, mutta varmoin askelin kohti yhdessä asettamiamme tavoitteita. Luvassa on hienoja juttuja esimerkiksi kannustamisen kulttuurin vahvistamiseksi ja fanikulttuurin luomiseksi ensi vuonna, valottaa toiminnanjohtaja Heli Jääskö.

Harrastuksen perusmaksuihin on tulossa ensi vuodesta alkaen pientä korotusta. Syyskokous hyväksyi jäsenmaksuun viiden euron korotuksen (jäsenmaksu ensi vuonna 25€/hlö/vuosi) ja kausimaksuihin läpileikkaavasti 10€ korotuksen kaikkiin joukkueisiin ja kausimaksuluokkiin.  Junioreiden ja aikuisten edustusjoukkueiden kausimaksuihin tarkistettiin lisäksi viime vuosina lisääntyneen oheisharjoittelun ajantasaiset kustannukset ja edustusjoukkueharjoittelun nousseet kulut. Kannattajajäsenmaksu pidettiin ennallaan (50€/vuosi). Erillisiä liittymismaksuja seuralla ei ole koskaan ollut, eikä niitä otettu nytkään käyttöön.

— Harrastusmaksujen korotukset eivät tietenkään ole koskaan mukava juttu, mutta meillä niitä onneksi on täytynyt tehdä harvoin. Edellisestä koko seuraa koskevasta kausimaksujen korotuksesta on kulunut jo viisi vuotta ja jäsenmaksun edellisestä nostosta sitäkin kauemmin. Olemme tehneet laajasti benchmarkkausta ja voimme iloksemme todeta, että Oulussa cheerleadingin harrastaminen on edelleen hyvin kohtuuhintaista, mitä tulee kotimaan muihin saman koko- ja laatuluokan cheerleadingseuroihin, kertoo Jääskö.

Syyskokouksessa valittiin myös uusia jäseniä johtokuntaan erovuorossa olevien tilalle. Jatkokaudelle johtokuntaan uudelleen hakeneista valittiin Katja Kervinen, Mari Pekkala, Kirsi-Marjut Räisänen ja Tiina Terho. Uusina jäseninä mukaan valittiin varajäseniksi Marge Matila ja Johanna Paasovaara. Johtokunnassa jatkavat edelleen puheenjohtaja Arja Uusi-Illikainen sekä jäsenet Mervi Haahti ja Pia Huttu. Paljon onnea valituiksi tulleille!

- - - - -

Syyskokousmateriaalit löydät myClub-sivuilta tiedotteet-osiosta kirjautumalla jäsentunnuksillasi sisään.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Arja Uusi-Illikainen, arja.uusi-illikainen@northernlights.fi
Toiminnanjohtaja Heli Jääskö, heli.jaasko@northernlights.fi