Haemme joukkoomme osa-aikaista lajivalmentajaa

27.4.2021


NLC hakee osa-aikaista lajivalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen
 

Northern Lights Cheerleading NLC ry toimii Oulun alueella ja on Pohjois-Suomen suurin kilpacheerleadingin erikoisseura, jossa harrastaa noin 750 eri-ikäistä liikkujaa. Seura on Suomen Olympiakomitean sertifioima Tähtiseura. Harraste- ja kilpailutoimintaa on yhteensä neljässä ikäluokassa lapsista aikuisiin ja ryhmiämme ohjaa vuosittain noin 35 lajiohjaajaa. Vuosittain joukkueemme harrastavat ja kilpailevat molemmissa kilpacheerleadingin alalajeissa, niin tanssisarjoissa kuin cheer- eli stunt ja pyramidisarjoissakin. Toimisto- ja harjoittelutilamme sijaitsevat Oulun Taskilassa.


 

Haemme nyt osa-aikaista cheerleadingin lajivalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, viikottainen työaika 15t/vko sopimuksen mukaan. Työ jakautuu pääsääntöisesti kahdesta kolmeen arki-illalle tai erikseen sovittaessa viikonlopuille. Määräaikaisuuden kesto 2.8.2021-22.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lajivalmentajan tehtävät muodostuvat valittavan henkilön vahvuuksien ja osaamisalueiden mukaan erilaisten seuran viikkoryhmien ohjauksesta; Cheerleadingin ja/tai cheertanssin harraste- ja kilpajoukkueiden valmennuksesta sekä seurassa tarjottavien oheisharjoittelukurssien ohjaamisesta. Tehtävään on mahdollista sisällyttää tulevaisuudessa myös kouluvierailuja, iltapäiväkerhojen ohjausta tai lähiliikuntatoimintaa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, urheiluseuratoiminnan tuntemusta, organisointikykyä ja joustavuutta. Toivomme, että olet energinen ja vastuullinen persoona, työssäsi järjestelmällinen ja sinulla kykyä niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimipelaamiseenkin.

Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää, omaa lajitaustaa ja harrastuneisuutta lajin parissa sekä vähintään kahden (2) vuoden aiempaa valmennuskokemusta cheerleadingin ja/tai cheertanssin lajivalmentajana. Olet suorittanut vähintään Suomen Cheerleadingliiton perustason ohjaajakoulutukset, mahdollinen lisäkouluttautuminen laji- ja muissa liikunnan ohjauksen koulutuksissa katsotaan eduksi. Päälajisi voi olla joko cheerleading tai cheertanssi, perustaitojen osaaminen ja ohjaajakokemus myös toisen lajin parista katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn hyvässä työympäristössä, energisen lajin parissa ja laajan luottamustoimisten seura-aktiivien verkoston kanssa. Koulutamme aktiivisesti työntekijöitämme erilaisissa koulutuksissa ja tukenasi työn suunnittelussa on tehokas toimistotiimimme. Palkkaus kuukausipalkka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV perjantaihin 14.5. mennessä sähköisesti osoitteeseen heli.kaskela@northernlights.fi. Otsikoi sähköinen hakemus tunnisteella ”Lajivalmentaja”. Haastattelut toteutetaan toukokuun aikana ja paikka täytetään toukokuun loppuun mennessä. Työ alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja toimesta antaa keskiviikkoisin 5.5. ja 12.5. klo 15.00-17.00 toiminnanjohtaja Heli Kaskela puhelimitse numerossa 040-5047064 tai sähköpostitse heli.kaskela@northernlights.fi .


Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä pyydettäessä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain  (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.