Alle 18-vuotiaat siirtyvät lähiharjoitteluun Taskilan hallille ajalle 22.1.-1.2.

21.1.2021


Oulun kaupunki on avannut alle 18-vuotiaiden harrastustoimintaa ajalle 21.1.-1.2. ja tämän myötä siirrymme halliharjoittelun pariin alkaen perjantaista 22.1.

Harjoittelua toteutetaan seuraavasti eri ikäluokissa:

  • Kaikilla lasten ja junioreiden joukkueilla harjoitukset käynnistyvät lukujärjestyksen mukaan alkaen perjantaista 22.1. Harjoittelussa toteutetaan viime vuodelta tuttuja käytänteitä turvallisuuden takaamiseksi, lue ohjeistus alta! Harjoittelu toteutetaan turvavälein eli emme toistaiseksi tee kontaktissa stuntteja ja pyramideja.
  • Aikuisten joukkueet, joissa on ala- ja täysi-ikäisiä urheilijoita (Topaasit, Selestiinit, Naisten tanssi ja Timantit) lähiopetuksen ikäraja on 18 vuotta ja harjoitukset järjestetään ensi viikon ajan valmentajan valinnan mukaan joko hybridinä tai etänä. Lähiharjoitteluun voivat osallistua ne joukkueen urheilijat, jotka ovat syntyneet vuonna 2003 tai tätä myöhemmin.
  • Klassikkojoukkueiden (Kvartsit ja Marmorit) harjoittelu jatkuu etämuotoisena toistaiseksi.

Lue alta toimintaohjeet liittyen harjoitteluun Taskilan hallilla:

-- Saavu Taskilan hallille vasta juuri silloin, kun omat harjoituksesi alkavat. Kaikki harrastajat odottavat hallin pihalla ulkona siihen saakka, kunnes oma valmentaja tulee hakemaan joukkueen sisälle (halli tyhjennetään harjoituksien välissä). Joukkue haetaan sisään silloin, kun harjoitukset on merkitty alkavaksi. Odota pihalla treenien alkua pihalle rajatulla harrastajien odotusalueella, älä jää ovien eteen tai autojen väleihin odottamaan.

-- Taskilan hallin pihaan rajataan viime vuotiseen tapaan odotusalueet seuraavan vuoron harjoittelijoille.

-- Huomioi, että parkkipaikat vähenevät pihassa tätä myötä ja toivomme, että autolla tulevat jättävät kyytiläiset portille ja auto parkkeerataan Suolamännyntien varteen. Huom: Älä aja pihaan, jos näet sen olevan täysi.

-- Tullessasi sisään: Jätä ulkokengät niille varatuille hyllyille, ota käsidesiä ja siirry suoraan siihen saliin, jossa harjoituksesi ovat. Ulkovaatteet otetaan saliin mukaan ja valmentaja näyttää niille paikan. Vanhalla puolella pukukopin käyttöä vältetään, mutta wc:tä voi käyttää. Cheer2-salissa pukuhuone on käytössä ja sen läpi kuljetaan saliin.

-- Vanhalla puolella yläkerran odottelutila ei ole käytössä.

-- Valmentaja antaa salissa käsidesiä treenin alkaessa ja treenin päättyessä suoraan kaikille käteen. Voit tämän lisäksi myös käydä käsipesulla halutessasi.

-- Harjoitukset päättyvät 10min ennen ilmoitettua aikaa, kuten tähänkin saakka. Harjoituksien päättyessä ulkovaatteet puetaan salin puolella päälle ja hallista poistutaan ripeästi ulos. Hallille ei voi jäädä odottelemaan kyytiä tai seuraamaan muiden harjoituksia.

-- Valmentajat käyttävät maskia ohjatessaan sekä desinfioivat kaikki kosketuspinnat sekä käytetyt välineet harjoituksien välissä.

-- Maskisuositus on kaikille yli 12-vuotiaille harrastajille ja tätä nuoremmat voivat myös käyttää maskia halutessaan.. Maskia tulee käyttää sisääntullessa halliin ja hallin yleisissä tiloissa liikkuessasi (esim. käytävät ja sisääntulot). Myös harjoitellessa voi käyttää maskia, mutta se ei ole pakollista.

Jatketaan näillä päivitetyillä ohjeilla harjoittelua helmkuun alkuun saakka! Valmentajat ohjeistavat harrastajia oman joukkueensa harjoittelun osalta lisää, pidetään yhdessä hygieniasta huolta. Iloisia treenejä kaikille!