Valmentajien kauden päätöksessä palkittiin valmentajia ja joukkueita

22.12.2020


Vuosittaisessa valmentajien vuoden päätöstapahtumassa tänään julkistettiin Vuoden Valmentaja -palkinnon saaja ja valmentajien äänestämiä vuoden menestyjiä!

Vuoden Valmentaja -palkinto myönnetään vuosittain valmennustyössä ansioituneelle seuran valmentajalle. Lisäksi valmentajat äänestävät keskuudestaan vuosittain Most Spirited Coach Team -valmentajatiimin sekä seuran kauden kehittyneimmät joukkueet  niin harraste- kuin kilpajoukkueistakin.

  • Vuoden valmentaja 2020: Emmi Pälvilä

Tänä vuonna Vuoden Valmentaja -palkinto myönnetään Emmille. Emmi on tehnyt pitkää valmennusuraa tanssin parissa ja saavuttanut upeita tavoitteita näiden vuosien aikana. Emmi on energinen ja kokonaisvaltainen valmentaja, joka toimii esimerkkinä monelle seuran tanssijalle ja valmentajalle.

Tänä vuonna Emmi on lähtenyt ennakkoluulottomasti pilottihankkeeseen luomaan uutta tanssin klassikkojoukkutta seuraan ja Marmorit saavuttivat ihka ensimmäisissä kilpailuissa ensimmäisen sijan. Emmin kädenjälki on näkynyt vuosien varrella myös lasten ja junioreiden valmennuksessa, joista jälkimmäistä ikäluokkaa hän valmentaa edelleen kohti kansainvälisiä kilpalavoja rautaisella otteella. Hyvän kilpailumenestyksen taustalla näkyy aina laadukas ja pitkäjänteinen valmennustyö!

  • Huikein kehitys joukkueella, harrastejoukkueet: Marmorit
  • Huikein kehitys joukkueella, kilpajoukkueet: Rubiinit
  • Most Spirited Coach Team: Jade-valmentajat Roosa, Joanna ja Emma

Marmorit äänestettiin valmentajien keskuudessa ylivoimaisesti kehittyneimmäksi harrastejoukkueeksi vieden jopa 85% kaikista äänistä! Kehittyneimmän kilpajoukkueen äänestys oli tiukka, mutta lopulta voiton vei Rubiinit saaden 24% kaikista annetuista äänistä! Myös Most Spirited Coach Team -äänestys oli tiukka, mutta lopulta voittajaksi valikoitui Jadejen valmennustiimi, jotka saivat 27% kaikista äänistä!

Onnea Emmi, Rubiinit, Marmorit ja Jadejen valmennustiimi!