TERVETULOA UUDET HARRASTAJAT! Tutustu ilmoittautumisohjeisiin täältä ja tule mukaan huippulajin pariin!

8.1.2021

Tervetuloa uudet harrastajat!

Ilmoittautuminen kevään Starttikursseille ja uusia ottavien ryhmien vapaille paikoille avautuu maanantaina 11.1. klo 8.00!

Avaa ja lue huolellisesti liitteenä oleva pdf-tiedosto, joka sisältää ryhmäinfot, aloitusajat ja ilmoittautumisohjeet. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu MyClub-järjestelmän kautta.

Huomioithan seuraavat asiat:

  • Lue huolellisesti alla oleva pdf-tiedote ilmoittautumisohjeista. Vain ohjeiden mukaan MyClubin tapahtumat-osiossa (events) tehty kurssi-ilmoittautuminen oikeuttaa ryhmäpaikkaan. Mikäli olet ilmoittautunut ohjeen mukaan ja oikein, olet saanut suoraan sähköpostiisi vahvistuksen asiasta ja valmentajat lähettävät viikon kuluessa mukaan mahtuneille myös tervetulo-kirjeen sähköpostitse.
  • Mikäli huomaat, että toivomallasi kurssilla ei ole tilaa, voit ilmoittautua jonoon. Mikäli jonoa on enemmän  kuin viisi (5) henkilöä, emme suosittele enää tunnuksien tekemistä ja jonoon ilmoittautumista, sillä joukkueissamme vapautuu harvoin useampia paikkoja kokeiluajan jälkeen jonottajille.
  • Jokaisella henkilöllä tulee olla omat MyClub-tunnukset, joilla hänet ilmoitetaan mukaan. Huoltaja voi hallinnoida useamman lapsen tunnuksia ja tietoja, mutta samalla ja ainoalla tunnuksella emme vastaanota useamman henkilön ilmoittautumisia. Kaikki sellaiset ilmoittautumiset tullaan poistamaan, joissa esimerkiksi aikuinen on ilmoittanut itsensä lapsen tunnuksilla omaan harrastukseensa aikuisten ryhmään.
  • Älä lähetä viestejä MyClubin järjestelmän kautta. MyClubista ilmoittautumisen yhteydessä lähetetyt viestit eivät ohjaudu vastattaviksi. Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota sähköpostitse yhteys toimistolle seurakoordinaattoriin osoitteeseen cheer@northernlights.fi . Seurakoordinaattorin toimistoajat näet yhteystieto-sivulta.
  • Tutustu kausimaksun maksuehtoihin. Ilmoittautumalla ryhmiin hyväksyt myös voimassaolevat kausimaksun maksuehdot. Maksuehdot löydät tämän sivun alalaidasta pdf-linkkinä, lisäksi ne löytyvät seuran nettisivuilta etusivun alalaidasta ja niihin on linkki jokaisessa kausimaksulaskussa, kun sinulle lähetetään lasku harrastuksesta.

Tarkista vapaat paikat ryhmissä tapahtumat-sivulta: https://northernlights.myclub.fi/flow/events/public

Tee tunnukset ja ilmoittaudu mukaan MyClubin etusivulta: https://northernlights.myclub.fi/flow/login

Tervetuloa mukaan!

Liitteet