Kevään 2021 lukujärjestys julkaistu

14.12.2020

Kevätkauden lukujärjestys on nyt julkaistu ja näet sen Lukujärjestys-sivulla >>

Jo harrastavien, ja kaksi kertaa tai enemmän viikossa harjoittelevien, kausi käynnistyy maanantaista 11.1.2021 alkaen lukujärjestyksen mukaisesti.

Uudet aloittelijat, yhden viikkokerran ryhmät, lisäkurssit ja pienten lasten ryhmät käynnistyvät helmikuussa maanantaista 8.2.2021 alkaen lukujärjestyksen mukaisesti.

Jo harrastavien Maa-akrobatian lisäkurssit ja kevätkauden OpenGym-vapaaharjoittelun kausikortit kevätkaudelle avataan ilmoittautumisille tammikuun puolessa välissä.

 

Uusi harrastaja? Uusien harrastajien ilmoittautuminen Starttiryhmiin, pienten lasten ryhmiin ja uusia ottavien ryhmien vapautuville paikoille käynnistyy alkaen maanantaista 11.1.2021, jolloin ilmoittautumisohjeet julkaistaan näillä nettisivuilla uutiset-osiossa. Lue ohjeet huolellisesti ja ilmoittaudu mukaan ohjeiden mukaan! Perinteisesti Starttikurssien ja pienten lasten ryhmien vapautuneet paikat ovat menneet 1-3 vuorokaudessa ilmoittautumisen avauduttua, joten olethan nopea ja valppaana jo heti maanantaina 11.1. Tervetuloa cheerleadingin pariin uudet aloittelijat!