NLC ry:n syyskokousuutisia

24.11.2020


NLC ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestettiin torstaina 24.11. Kokouksessa käytiin läpi yhdistyksen sääntömääräiset asiat, hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio ensi vuodelle sekä valitiin uusia johtokunnan jäseniä erovuoroisten tilalle.

Arja Uusi-Illikainen valittiin uudelleen seuran puheenjohtajaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle ja erovuorossa olleen johtokunnan jäsenen paikalle valittiin jatkokautta hakenut Pia Huttu. Lisäksi yksi johtokunnan jäsen luopui paikastaan kesken oman kautensa ja vapautuneelle johtokunnan jäsenen paikalle valittiin fitness-jaoston edustajana Mervi Haahti. Johtokunnassa jatkavat edellä valittujen lisäksi Kati Huurinainen, Katja Kervinen, Mari Pekkala ja Tiina Terho. Varajäseninä kauttaan jatkavat Laura Purola ja Kirsi-Marjut Räisänen.

Toimintasuunnitelman ja talousarvion puitteissa seuratoiminnan suuntaviivaksi vuonna 2021 valikoitui ydintoiminnan laadukas tekeminen ja siihen panostaminen. Koronavuoden jälkeen kaikki suuremmat suunnitellut hankinnat, kuten olosuhteiden osalta hallilaajennus ja mahdolliset toimihenkilöiden lisäpalkkaukset, on siirretty eteenpäin tuleville vuosille. Toiminnassa keskitytään vahvasti laadukkaaseen perustoimintaan eli monipuolisen ja energisen joukkueharrastuksen järjestämiseen olemassa oleville jäsenille ja harrastusmahdollisuuden tarjoamiseen kaikille halukkaille Oulun seudulla. Maltillinen jäsenmäärän kasvu 10%  kirjattiin myös seuran ensi vuoden tavoitteisiin. Seuran jäsen- ja kausimaksut eivät nouse vuonna 2021 eli harrastamisen peruskustannukset pysyvät samana nyt jo neljättä vuotta peräkkäin, mikä on erittäin hieno asia.

Seuran loppuvuonna valmistuneen 5-vuotis strategian käynnistäminen tapahtuu myös vuonna 2021. Strategia on tehty vuosille 2021-2025 ja sisältää kolme päävalintaa, joiden kaikkien alle on kirjattu erillisiä toimenpiteitä seuratoiminnan kehittämiseksi. Päävalinnat ovat:

  • Laadukas valmennus alkutaipaleelta huipulle
  • Yhteisöllinen seuratoiminta kaiken pohjana
  • Hyvät olosuhteet ja tukitoimet tukemassa urheilijan matkaa

Vuonna 2021 tavoitteena on käynnistää strategian kaikkien kolmen päävalinnan kehittäminen hankekartoituksilla, pilottikokeiluilla ja kevytrakenteisilla aloitustoimenpiteillä, joilla seuran kehitystyö strategiakaudelle saadaan tasaisesti käyntiin kaikkien päävalintojen osalta.

Paikallisten kilpailujen osalta NLC ry on saanut järjestettäväkseen kaksi alueellista cheerleadingin Start-kilpailua vuonna 2021, yhteistyössä Suomen Cheerleadingliiton kanssa. Pohjoisen alueen Start-kilpailut järjestetään Oulussa helmikuun lopulla ja joulukuun puolivälissä ensi vuonna.

NLC ry toimintasuunnitelma ja talousarvio ovat jäsenistön nähtävillä myClub-järjestelmän tiedotteet-osiossa jäsentunnuksilla kirjautumalla.

Siirry myClubiin tästä >>