Päivityksiä halliohjeisiin keskiviikosta 28.10. alkaen

27.10.2020


Keskiviikosta 28.10. alkaen päivitämme toimintaohjeita liittyen halliharjoitteluun Taskilassa ja siirrymme osittain samoihin käytäntöihin, joilla harjoitustoimintaa toteutettiin kesäkuussa. Lue alta päivitetyt toimintaohjeet liittyen harjoitteluun Taskilan hallilla:

-- Saavu Taskilan hallille vasta juuri silloin, kun omat harjoituksesi alkavat. Kaikki harrastajat odottavat hallin pihalla ulkona siihen saakka, kunnes oma valmentaja tulee hakemaan joukkueen sisälle (halli tyhjennetään harjoituksien välissä). Joukkue haetaan sisään juuri silloin, kun harjoitukset on merkitty alkavaksi.

-- Taskilan hallin pihaan rajataan kesäkuiseen tapaan odotusalueet seuraavan vuoron harjoittelijoille.

-- Huomioi, että parkkipaikat vähenevät pihassa tätä myötä ja toivomme, että autolla tulevat jättävät kyytiläiset portille ja auto parkkeerataan Suolamännyntien varteen. Huom: Älä aja pihaan, jos näet sen olevan täysi.

-- Tullessasi sisään: Jätä ulkokengät niille varatuille hyllyille, ota käsidesiä ja siirry suoraan siihen saliin, jossa harjoituksesi ovat. Ulkovaatteet otetaan saliin mukaan ja valmentaja näyttää niille paikan. Vanhalla puolella pukukopin käyttöä vältetään, mutta wc:tä voi käyttää. Cheer2-salissa pukuhuone on käytössä ja sen läpi kuljetaan saliin.

-- Vanhalla puolella yläkerran odottelutila ei ole käytössä.

-- Valmentaja antaa salissa käsidesiä treenin alkaessa ja treenin päättyessä suoraan kaikille käteen. Voit tämän lisäksi myös käydä käsipesulla halutessasi.

-- Harjoitukset päättyvät 10min ennen ilmoitettua aikaa, kuten tähänkin saakka. Harjoituksien päättyessä ulkovaatteet puetaan salin puolella päälle ja hallista poistutaan ripeästi ulos. Hallille ei voi jäädä odottelemaan kyytiä tai seuraamaan muiden harjoituksia.

-- Valmentajat käyttävät maskia ohjatessaan ja desinfioivat kaikki kosketuspinnat harjoituksien välissä. Kesäkuiseen tapaan osa harjoittelusta tehdään ilman lähikontakteja (esim. alkulämmittelyt, loppuverryttelyt ja kaikki sellaiset lajiharjoitteet, jotka voidaan tehdä kontaktittomasti).

-- Maskisuositus on kaikille yli 15-vuotiaille harrastajille ja maskia tulee käyttää yleisissä tiloissa liikkuessasi (esim. käytävät ja sisääntulot). Tätä nuoremmat voivat myös käyttää maskia halutessaan. Myös harjoitellessa voi käyttää maskia.

-- Muilta kuin harrastajilta on pääsy kielletty halliin. Tästä poikkeuksena pienten lasten Opaalien, Onyksien ja Kuukivien vanhemmat, jotka voivat saattaa lapsen sisälle halliin. Vanhemmilla on oltava maski päällä tullessaan sisätiloihin. Emme suosittele halliin jäämistä harjoituksen ajaksi. Pienten lasten kanssa voi käyttää pukuhuonetta vaatteiden vaihtoon ja säilytykseen.

-- OpenGym-korttilaiset huomioivat tullessaan vapaaharjoitteluvuorolle, onko tähän varatussa salissa tilaa. Mikäli vuoro on jo aiemmin tulleista vapaaharjoittelijoista täynnä, kehoitamme tulemaan toisena vapaavuoro-ajankohtana uudelleen.

Jatketaan näillä päivitetyillä ohjeilla harjoittelua Taskilassa! Valmentajat ohjeistavat harrastajia hallin toimintaohjeisiin, pidetään yhdessä hygieniasta huolta. Iloisia syystreenejä kaikille!