Tutustu tästä uusiin täydennettyihin toimintaohjeisiin harjoittelussa Taskilan hallilla!

14.10.2020

Uusia ohjeita harjoitteluun Taskilan hallilla syyskaudella 2020

Vaikka koronatilanne Oulun alueella on edelleen hyvä, siirrymme viikkoharjoittelussa noudattamaan Suomen Olympiakomitean ja Suomen Cheerleadingliiton koko maan urheilukansalle antamia suosituksia urheiluharjoituksiin alkaen tästä viikosta.

Olympiakomitean ohjeistuksen mukaisesti siirrymme tästä päivästä alkaen noudattamaan seuraavia ohjeistuksia liittyen viikkoharjoitteluun Taskilan hallilla:

  • Harjoituksissa ovat paikalla vain urheilijat ja valmentajat, kaikilta ulkopuolisilta henkilöiltä on halliin pääsy kielletty. Poikkeuksena ainoastaan 3-5-vuotiaiden ryhmän pienten lasten vanhemmat, jotka voivat tuoda lapsen halliin sisälle ja odottaa hallissa harjoituksien ajan.
  • Tule aina hallille mahdollisuuksien mukaan vasta juuri, kun harjoitukset alkavat ja siirry suoraan omaan saliin sisälle, kun valmentaja antaa siihen luvan. Samoin harjoituksen jälkeen tulee poistua heti hallista eli muiden harjoituksia ei voi jäädä katsomaan ja kyytiä suositellaan odotettavan piha-alueella tai portilla.
  • Pukuhuoneen käyttöä pyritään välttämään, joten mahdollisuuksien mukaan harjoituksiin on hyvä saapua treenivaatteet valmiiksi ulkovaatteiden alla.
  • Käsihygieniaan kiinnitetään edelleen erityistä huomiota. Kädet on pestävä huolellisesti tai käsidesiä on käytettävä aina ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on saatavilla sisäänkäyntien luona, vanhan puolen pukukopissa ja jokaisessa salissa harjoituksen aikana.
  • Yläkerran odottelutilaa ei käytetä odotteluun / oleskeluun, mutta tarvittaessa urheilijat voivat käydä esimerkiksi lämmittämässä ruokansa yläkerran mikroissa.
  • Kaikki seuran valmentajat ovat siirtyneet käyttämään maskia ohjatessaan alkaen tiistaista 13.10.
  • Myös harrastajia suositellaan käyttämään maskia aina kun se on mahdollista ja maskin käytössä tulee huomioida siihen liittyvät ohjeet. Maskisuositus on yli 15-vuotiaille urheilijoille, mutta nuoremmatkin voivat maskia haluessaan käyttää. Harjoitusten aikana maskia ei tarvitse käyttää, mutta halutessaan urheilija voi myös harjoitella maskin kanssa. Pidä aina maski aina itselläsi, mikäli se ei ole päällä, laita se muovipussiin ja omaan laukkuusi – Älä jätä maskeja lattialle tai pöydille.
  • Harjoituksiin ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Kuten tähänkin asti, valmentajat huolehtivat salissa ja sosiaalitiloissa kosketuspintojen sekä harjoitusvälineiden desinfioinnista jokaisen joukkueen treenivuoron välissä.

Pidetään yhdessä hygieniasta huolta ja iloa syksyn treeneihin kaikille NL-perheen jäsenille!