Uusi kausi alkaa kaikilla jo harrastavilla maanantaista 3.8. alkaen

31.7.2020

Tervetuloa syyskaudelle!

Syyskausi alkaa kaikilla jo harrastavilla maanantaina 3.8. alkavalla viikolla lukujärjestyksen mukaisesti. Lukujärjestys löytyy osoitteesta https://cheer.northernlights.fi/lukujarjestys/

Elokuun aikana seurassa tehdään muutamia valmentajavaihdoksia ryhmissä, kun muutama valmentajamme siirtyy kohti uusia haasteita opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Tämä aiheuttaa joillekin ryhmille pieniä aikataulumuutoksia lukujärjestykseen ja näistä tiedotamme tarvittaessa elokuun aikana koteja.

Kevään poikkeusaika vaikuttaa vielä toiminnassa ja toimimme seuraavin ohjeistuksin:

  • Harjoitukset päättyvät vielä toistaiseksi noin 10 minuuttia ennen ilmoitettua päättymisaikaa, jotta valmentajat ehtivät desinfioida välineet ja kosketuspinnat ennen seuraavan joukkueen harjoitusten alkua.
  • Toivomme, että harjoituksiin tullaan lähellä omaa harjoitusaikaa ja kaikkea ylimääräistä oleskelua hallilla omien harjoitusten ulkopuolella tulee välttää. Muiden harjoituksia ei voi jäädä katsomaan.
  • Pukuhuone on avoinna, mutta mikäli paikalle voi tulla jo harjoitusvaatteet valmiiksi päällä, auttaa se ripeästi omaan harjoitussaliin siirtymisessä ja harjoituksien jälkeen poistumisessa hallista.
  • Harjoituksiin tullaan ainoastaan täysin terveenä ja oireettomana.
  • Käsihygieniasta huolehditaan hyvin ja kädet joko pestään tai desinfioidaan käsidesillä sekä hallille tullessa että hallilta lähdettäessä, sekä aina vessakäynnin yhteydessä tai yskimisen / niistämisen jälkeen. Hallilta löytyy käsidesiä sisääntulon läheltä ja pukukopista, mutta voit myös käyttää omaa käsidesiäsi jos haluat.

Kaikissa ryhmissä on perinteisin menoin kokeiluaikaa kaksi (2) viikkoa elokuun alusta lukien, jonka jälkeen harrastukseen ja joukkueeseen sitoudutaan koko kauden ajaksi. Mikäli et jatka harrastusta kokeiluajan puitteissa, ilmoita harrastuksen päättymisestä viimeistään sunnuntaihin 16.8. mennessä. Tämän jälkeen syyskauden kausimaksulaskut lähetetään joukkueissa jatkaville elo-syyskuun aikana.

Tervetuloa syyskaudelle!

 

Olisitko kiinnostunut aloittamaan cheerleadingin syksyllä? Kartoitamme elokuun alkupuolella mahdollisuutta aloittaa uusia alkeisryhmiä syyskuun alusta. Tiedotamme uusista alkavista alkeisryhmistä ja mahdollisista vapautuvista paikoista muissa joukkueissa 15.8. mennessä nettisivuillamme.