Northern Cheer Competition - virtuaalikilpailu päättää kevään harjoituskauden

28.5.2020


Seura järjestää uudenlaisen lajikilpailun kesäkuussa kaikille cheerleadereille ja cheertanssijoille!

Northern Cheer Competition -kilpailu on tunnettu laadukkaista järjestelyistään ja vuosien varrella Oulussa on kilpailtu NCC-nimen alla useana vuonna, ensimmäinen Northern Cheer Competition järjestettiin jo vuonna 2002 Oulussa.

Nyt lähdemme kokeilemaan jälleen jotakin uutta ja Suomessa ennennäkemätöntä: NCC-kilpailu järjestetään kokonaan etäkilpailuna, virtuaalisesti instagram-tilillä @northerncheercompetition ! Kilpailu käydään 1vs1 Battle-tyylillä ja osallistujat lähettävät musiikkiin tehdyn lyhyen ohjelman kilpailujärjestäjälle (cheer-ohjelmat 30sek ja tanssiohjelmat 40sek). Kilpailuvideot julkaistaan viikoittain instagramissa ja tuomaristo valitsee kustakin kilpailuparista toisen jatkoon seuraavalle viikolle. Ja mikä parasta, osallistuminen ei maksa mitään!

Mukaan on saatu huikea tuomaristo suoraan Suomen huipulta. Kaikki osallistujat saavat yksilöllisesti tuomaripalautetta omasta suorituksestaan ja lisäksi seuran yhteistyökumppanit lahjoittavat sarjojen voittajille tuotepalkintoja. Lisäksi tuomaristo valitsee osallistujista Overall Winner -voittajan ja seuraajat pääsevät kilpailun viimeisellä viikolla äänestämään Yleisön Suosikki -palkinnon saajan. Kumppanit lähtivät innolla mukaan uuteen kokeiluun ja sitä myöten palkinnot ovatkin uskomattoman hienoja, lue lisää instagramista kilpailun tililtä @northerncheercompetition !

Ilmoittautuminen on avattu tänään!

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen nlc.kilpailutapahtumat@gmail.com . Paluupostissa lähetetään ilmoittautuneelle kilpailumusiikki, johon voi alkaa heti omaa ohjelmaansa suunnittelemaan. Ensimmäisen videon lähetyspäivä on torstaina 4.6. Nyt on siispä ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana, kun teemme historiaa virtuaalikilpailun muodossa koko Suomen tasolla - Ja samalla saat arvokasta tuomaripalautetta syksyä varten ja tietysti esiintymiskokemusta, jota jälleen syksyllä tarvitaan kun joukkueen kilpailukausi käynnistyy! Lue lisää instagramista ja alla olevan liitteen säännöistä - Ja hyppää mukaan!

Liitteet