Paluu harjoituksiin 1.6. alkaen - Seuran yleistiedote lähetetty jäsenille

22.5.2020


Hienoja uutisia! Palaamme jälleen joukkueharjoittelun pariin maanantaista 1.6. alkaen. Harjoittelu tapahtuu tarkasti viranomaismääräyksiä ja Suomen Cheerleadingliiton suosituksia noudattaen. Kaikkien joukkueiden kevätkauden kestoa on pidennetty ja harjoituksia järjestetään sekä sisällä että ulkona. Uudenlainen harjoittelu sisältää paljon muuttuneita käytäntöjä, joita noudatetaan jokaisessa joukkueessa.

Koko jäsenistölle on lähetetty MyClub-järjestelmästä tänään seuran yleistiedote koskien kevätkauden lopun harjoituksia sekä muuttuneita tapoja ja käytänteitä harjoituksissa. Tiedote on lähetetty kaikkiin MyClub-järjestelmään ilmoitettuihin yhteystieto-osoitteisiin. Tutustu tiedotteeseen huolellisesti ja lue kaikki ohjeet tarkasti. Kesäkuussa nähdään jälleen!

- - -

Etkö saanut tiedotetta? Olethan pitänyt yhteystietosi ajantasalla MyClubissa? Omasta sähköpostilaatikosta kannattaa myös tarkistaa kaikki kansiot, joihin olette asettaneet suodattimet ja postien ohjauksen. MyClub-järjestelmästä lähetetyt viestit voivat suodattua myös muihin kansioihin, kuten roskaposti-kansioon tai esimerkiksi gmail-laatikossa ”ilmoitukset”-kansioon, mikäli sähköpostin suojamuurit ovat kovat. Tuttuun tapaan, mikäli MyClub-tunnuksista on kysyttävää tai kaipaatte lisäohjeita, voitte ottaa yhteyttä seurakoodinaattoriin sähköpostitse, osoite cheer@northernlights.fi .