Tiedote: Ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksesta Northern Lightsin seuratoiminnassa

13.3.2020


Tiedotetta muokattu 13.3. klo 15.45

Northern Lightsin harjoitustoiminta keskeytyy ajalla 13.-31.3. ja kevään kilpailu- ja näytöstapahtumat on peruttu

NLC ry:n johtokunta on tehnyt torstai-illan kokouksessaan linjauksen liittyen vallitsevaan koronavirustilanteeseen, että kaikki seuran harjoittelutoiminta keskeytetään ja Taskilan halli on suljettuna ajalla 13.-31.3. Harjoittelutauko astuu voimaan välittömästi, alkaen perjantaista 13.3.

Päätös perustuu Suomen hallituksen 12.3. antamaan suositukseen, että ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa tai vapaa-ajalla, tulee rajoittaa tartuntojen ehkäisemiseksi. Seuraamme tiiviisti tilanteen kehittymistä ja viranomaisohjeistuksia: Johtokunta arvioi tilanteen jatkon uudelleen kokouksessaan sunnuntaina 29.3., jonka jälkeen tiedotetaan mahdollisesta harjoittelukatkon jatkosta.

Harjoittelukatkon aikaina valmentajat järjestävät etäyhteydellä harjoituksia ja suunnittelevat sekä ohjeistavat viikottaiset kotitreeniohjeet joukkueisiin - Toivomme, että kotona yhdessä löydetään hyvä paikka suorittaa valmentajien antamat harjoitukset ja että vanhemmat ovat mukana kannustamassa kotitreeneihin.

Suomen Cheerleadingliitto on 12.3. julkaisemassaan tiedotteessa linjannut, että kaikki liiton alaiset tapahtumat Suomessa perutaan toukokuun loppuun saakka. Tämä tarkoittaa kevään kilpailujen osalta toukokuun May Madness -kilpailua ja kaikkia aluekilpailuja ympäri Suomen. Kesäkuussa järjestettävän Summer Cheer Cup -kilpailun tilanteesta liitto tiedottaa tulevien viikkojen aikana.

Oulun alueella kilpailutoiminnan osalta tämä tarkoittaa Oulussa järjestettävän Pohjoisen Aluekilpailun (23.5.) perumista. Lisäksi seura peruu perinteisen Kevätnäytöksen, jonka järjestämisajankohta olisi ollut 9.5.

Lue lisää Suomen Cheerleadingliiton tiedotteesta (julkaistu 12.3.) tästä linkistä:
https://scl.fi/blog/2020/03/12/tiedote-kevaan-kotimaiset-kilpailut-ja-tapahtumat-perutaan-mm-kilpailuista-odotetaan-lisatietoja/

Lisätietoja ja ajankohtaiset päivitykset koronavirustilanteeseen löydät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta, osoitteesta https://thl.fi

 

- - - - - - -
Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Heli Kaskela, heli.kaskela (a) northernlights.fi
Puheenjohtaja Arja Uusi-Illikainen, arja.uusi-illikainen (a) northernlights.fi