SCL:n tavoitteena huippu-urheilun tähtiseurakriteeristön luominen - NLC kutsuttu mukaan huippu-urheiluseurojen verkostoon

10.1.2020Suomen Cheerleadingliitto aloittaa huippu-urheilun tähtiseuraohjelman luomisen vuonna 2020. Mukaan suunnitteluun on kutsuttu yhteensä kahdeksan liiton alaista huippu-urheiluseuraa verkostoon, jonka tavoitteena on avata keskustelu huippu-urheilusta seurojen näkökulmasta ja aloittaa tähtimerkkiauditoinneissa käytettävien laatutekijöiden määrittely. Oululainen Northern Lights on yksi kahdeksasta mukaan kutsutusta seurasta.

— On hienoa olla mukana luomassa huippu-urheilun tähtiseurakriteereitä ja kehittää toimintaa valtakunnallisesti yhdessä muiden seurojen kanssa, iloitsee NLC ry:n toiminnanjohtaja Heli Kaskela ja jatkaa,

— Olemme Northern Lightsissa tuottaneet jo kahdenkymmenen vuoden ajan kansainvälisiin arvokilpailuihin osallistuvia ja niissä menestyviä joukkueita, niin cheerleadingin kuin cheertanssinkin saralla. Nyt viimeisimpänä lähetämme Oulusta tänä vuonna aikuisten ja junioreiden joukkueet EM-kilpailuun ja juniorit myös MM-kilpailuun cheertanssin alalajissa.

Huippu-urheiluseurojen verkosto tapaa kevään aikana kolme kertaa. Verkostoon kutsuttujen seurojen valinta pohjautuu kriteereihin, joiden perusperiaatteet ovat tulleet Olympiakomitealta ja joita liitto on tulkinnut cheerleadingin ja cheertanssin näkökulmasta.

Lue lisää Suomen Cheerleadingliiton sivuilta tästä >>