TERVETULOA UUDET HARRASTAJAT - ILMOITTAUTUMINEN ON NYT AVOINNA!

7.1.2020

Tervetuloa uudet harrastajat!

Ilmoittautuminen kevään Starttikursseille ja uusia ottavien ryhmien vapaille paikoille on nyt auki!

Avaa ja lue huolellisesti liitteenä oleva pdf-tiedosto, joka sisältää ryhmäinfot, aloitusajat ja ilmoittautumisohjeet. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu MyClub-järjestelmän kautta, joka avautuu tiistaina 7.1. klo 00.05.

Huomioithan seuraavat asiat:

  • Lue huolellisesti alla oleva pdf-tiedote ilmoittautumisohjeista. Vain ohjeiden mukaan MyClubin tapahtumat-osiossa (events) tehty kurssi-ilmoittautuminen oikeuttaa ryhmäpaikkaan. Mikäli olet ilmoittautunut ohjeen mukaan ja oikein, olet saanut suoraan sähköpostiisi vahvistuksen asiasta ja valmentajat lähettävät viikon kuluessa mukaan mahtuneille myös tervetulo-kirjeen sähköpostitse.
  • Mikäli huomaat, että toivomallasi kurssilla ei ole tilaa, voit ilmoittautua jonoon. Mikäli jonoa on enemmän  kuin viisi (5) henkilöä, emme suosittele enää tunnuksien tekemistä ja jonoon ilmoittautumista, sillä joukkueissamme vapautuu harvoin useampia paikkoja kokeiluajan jälkeen jonottajille.
  • Jokaisella henkilöllä tulee olla omat MyClub-tunnukset, joilla hänet ilmoitetaan mukaan. Huoltaja voi hallinnoida useamman lapsen tunnuksia ja tietoja, mutta samalla ja ainoalla tunnuksella emme vastaanota useamman henkilön ilmoittautumisia. Kaikki sellaiset ilmoittautumiset tullaan poistamaan, joissa esimerkiksi aikuinen on ilmoittanut itsensä lapsen tunnuksilla omaan harrastukseensa aikuisten ryhmään.
  • Älä lähetä viestejä MyClubin järjestelmän kautta. MyClubista ilmoittautumisen yhteydessä lähetetyt viestit eivät ohjaudu vastattaviksi. Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota sähköpostitse yhteys toimistolle seurakoordinaattoriin osoitteeseen cheer@northernlights.fi . Seurakoordinaattorin toimistoajat näet yhteystieto-sivulta.

Linkki ilmoittautumiseen: https://northernlights.myclub.fi/flow/events/public

Tervetuloa mukaan!