Reskontra ja maksunvalvonta siirtyvät Visma Financial Solutions Oy:lle 7.1.2020 alkaen

20.12.2019

Northern Lights Cheerleading ry on siirtänyt laskujen reskontran, saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle 7.1.2020 alkaen. Muutos koskee MyClub-järjestelmän kautta laskutettavia maksuja, kuten kaikkia jäsen- ja kausimaksulaskuja sekä seuratuotemaksuja.

Käytännössä tämä merkitsee seuran jäsenille seuraavia muutoksia:

  • Jäsen- ja kausimaksulaskujen tilinumero vaihtuu (suoritus seuralle kulkee Visman asiakasvaraintilin kautta)
  • Visma lähettää maksuhuomautukset
  • Mikäli haluat laskulle lisää maksuaikaa eräpäivän siirrolla tai maksaa laskun kahdessa osassa, tulee näistä sopia  viimeistään 7vrk ennen laskun eräpäivää toimiston kanssa, lähettämällä sähköpostia seurakoordinaattorille osoitteeseen cheer@northernlights.fi
  • Laskun erääntymisen jälkeen ja maksukehotuksen saatuasi laskutukseen liittyvät asiat hoidetaan suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla). Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.

Jäsen- ja kausimaksulaskut lähetetään jatkossakin sähköpostilla tuttuun tapaan ja laskut löytyvät myös jokaisen jäsenen omalta MyClub-tililtä, kun kirjaudut MyClubiin omilla tunnuksillasi. Muistathan, että tunnukset MyClubiin tekee ja jäsentietoja järjestelmässä hallitsee aina alaikäisen harrastajan huoltaja, ei koskaan alaikäinen harrastaja itse.

Maksamiseen liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä laskutuspalvelun numeroon 02 4808 8020 tai sähköpostilla osoitteeseen fsf.asiakaspalvelu@visma.com