Lisäkurssien syksyn ilmoittautuminen jo harrastaville on nyt auki - Varaa paikkasi pian, paikkoja rajoitetusti!

24.8.2019


Jo seuran joukkueissa harrastaville tarkoitetut suositut Lisäkurssit tulevat jälleen syyskaudella. Paikkoja rajoitetusti, joten toimi heti ja ilmoittaudu MyClubissa mukaan! Syyskaudella pyörii perinteisin menoin neljä erisisältöistä lisäkurssia ja kursseja vetävät huippuohjaajat Iida, Niina ja Olga - Nyt äkkiä varaamaan paikka ja hiomaan taidot lisäkurssien avulla!

-----------------

** MiniAkro – torstaisin klo 17:15-18.00

MiniAkro on suunnattu kaikille minijoukkueissa harjoitteleville, jotka ovat parhaillaan opettelemassa flikkiä. Ryhmässä tehdään paljon flikin harjoittelua tukevaa kehonhallintaa ja valmistavia harjoitteita, sekä tietysti avulla flikkiharjoitteita.
Ohjaajana ihan huippu Iida Parpala.
- Ilmoittaudu osoitteessa: https://northernlights.myclub.fi/flow/events/1633654

-----------------

** Akro 1-2 – keskiviikkoisin klo 18.00-18.45

Perusteet kuntoon ja tekniikkaa kohti flikkiharjoittelua!
Tavoitteena parempi kehonhallinta? Tällä kurssilla tehdään paljon akrobatian perusteita, kehonhallinnan harjoitteita ja edetään vähitellen kohti käsinseisontaa, puolivolttia, takaperin siltakaatoja ja flikkiharjoittelua. Yhdistetty 1-2 tason kurssi on tarkoitettu kaikille alkutason akroilijoille ja niille, jotka osaavat jo siltakaadon ilman avustusta tai pienellä avulla taaksepäin.
Kurssin ohjaajana energiapaukku Olga Leuanniemi.
- Ilmoittaudu osoitteessa: https://northernlights.myclub.fi/flow/events/1633612

-----------------

** Akro 3-4 – torstaisin klo 18.30-19.15

Maa-akrobatia 3-4 -lisäkurssi on tarkoitettu kaikille flikin jo ilman apua osaaville ja volttia harjoitteleville tai jo yksin tekeville, myös mini-ikäisille edistynyttä akroa tekeville. Tällä kurssilla tehdään pidempää sarjaa useampaan flikkiin tai volttiin päättyen, niiden harjoitteita sekä hyppy+volttiyhdistelmiä.
Ohjaajana tuttu akrokonkarimme Niina Keskinarkaus.
- Ilmoittaudu osoitteessa: https://northernlights.myclub.fi/flow/events/1633630

-----------------

** Stunttiklinikka - keskiviikkoisin klo 19.30-20.30

No nyt! Tehotreeniä oman joukkueen setteihin ja heittoihin, varmista että ryhmäsi kehittyy nopeasti ja tule hiomaan taidot Stunttiklinikalle!

Stunttiklinikalle osallistutaan omalla 4-5 hengen stunttiryhmällä. Kaikille yhteisen alkulämmittelyn jälkeen jokainen stunttiryhmä työstää kurssilla oman joukkueensa stuntti- ja heittosettejä ohjaajan opastuksella. Ja tottakai etenemme taitojen karttuessa kohti vaikeampia taitojakin! Avoin taso, jokainen ryhmä saa omalle tasolleen kohdistettua opetusta. Tehokkaan viikottaisen treenitunnin ohjaajana toimii seuran rautainen stunttimaestro Iida Parpala.
- Ilmoittaudu osoitteessa: https://northernlights.myclub.fi/flow/events/1633593

Huom! Lisäkurssit on tarkoitettu jo seurassa harrastaville jäsenille!