ALOITUSPAIKAT LÄHES TÄYNNÄ - Muutamia paikkoja jäljellä yli 12- ja 16-vuotiaiden ryhmissä

24.8.2019


Uusia harrastajia ottavien joukkueet, pienten lasten ryhmät ja alkeiskurssit ovat syksyn osalta lähes täynnä, uudet alkeisryhmät ja jatkavien ryhmien vapautuneet paikat täyttyivät ennätysajassa tänä syksynä!

Neljässä joukkueessa on vielä muutamia vapaita paikkoja syyskaudelle: Yli 12-vuotiaille on muutamia paikkoja cheertanssin Ametriinit-joukkueessa ja yli 16-vuotiaille paikkoja löytyy vielä muutamia cheer-puolella Topaaseissa (jo aiemmin harrastaneille) sekä uusille aloittajille tanssipuolella Selestiineissä ja HipHopCrewssa – Lue lisätietoja alta ja ilmoittaudu mukaan, tervetuloa cheerleadingin ja chertanssin pariin!


** Cheerleading: NL Topaasit, yli 16-vuotiaille jo aiemmin harrastaneille
Oletko yli 16-vuotias entinen lajin harrastaja? Seuran naisten B-joukkue Topaasit ottaa uusia jäseniä mukaan vapaille paikoille elo- ja syyskuussa, joten tervetuloa takaisin lajin pariin treenaamaan ja muistelemaan cheerleadingin saloja! Harjoitukset 2krt/vko, torstaisin ja perjantaisin. Ota yhteyttä valmentajaan joukkueen sähköpostiosoitteeseen, kysy lisää ja tule mukaan!
- Ilmoittaudu osoitteeseen: northernlights.topaz@gmail.com

 

** Cheertanssi: Oletko yli 12- tai yli 16-vuotias cheertanssista kiinnostunut?
Haluaisitko aloittaa cheertanssin, mutta et ole koskaan aiemmin tanssinut? Junioritanssin 3-joukkue Ametriinit ja naisten tanssin 2-joukkue Selestiinit ottavat uusia cheertanssin aloittajia riveihinsä vapautuville paikoille. Joukkueiden mukana opetellaan kaikki cheertanssin osa-alueiden alkeet (pom-käsiliikkeet, cheer- ja tanssihyppyjen perusteet, jalanheittoja ja piruetteja). Etenemme rauhalliseen tahtiin, valmistelemme esityksen seuran Joulunäytökseen ja teemme lajia tukevia lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita. Kilpaileminen joukkueissa on myös mahdollista. Joukkueet harjoittelevat 2krt/vko ja aloittaa voi elo-syyskuun aikana! Ota yhteyttä valmentajiin joukkueiden sähköpostiosoitteesiin, kysy lisää ja tule mukaan!

- Ametriinit yli 12-vuotiaille: Harjoitukset tiistaisin ja sunnuntaisin, ilmoittaudu osoitteeseen nl.juniordance3@gmail.com
- Selestiinit yli 16-vuotiaille: Harjoitukset keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, ilmoittaudu osoitteeseen nl.naistentanssi2@gmail.com

 

** NL HipHopCrew, yli 15-vuotiaille
HipHopCrew toivottaa tervetulleeksi kaikki tanssilliset ja hiphopista kiinnostuneet yli 15-vuotiaat kevätkaudelle mukaan! Ryhmässä valmistellaan ohjelma seuran Joulunäytökseen. Nyt kaikki hoppailemaan! Ryhmä kokoontuu 1krt/vko. Ota yhteyttä valmentajaan joukkueen sähköpostiosoitteeseen, kysy lisää ja tule mukaan!
- Ensimmäinen kokoontumiskerta: Sunnuntai 8.9. klo 17.30-18.30
- Ilmoittaudu osoitteeseen: nl.hiphopcrew@gmail.com